Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στις 18/1 η ειδική συνεδρίαση του Δημ.Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας για τον π/υ του 2023

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΥΛΙΟ
13 Ιανουαρίου 2023 / 15:13

Την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί και η τακτική συνεδρίαση με 10 θέματα στην ημερήσια διάταξη

ΛΕΥΚΙΜΜΗ. Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας για την έγκριση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2023.

Παράλληλα το συλλογικό όργανο θα αποφασίσει για την έγκριση ή μη του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Νότιας Κέρκυρας έτους 2023.

Η ειδική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Γυμνασίου-Λυκείου Λευκίμμης στις 6 μ.μ.

Και τακτική συνεδρίαση

Παράλληλα την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο θα λάβει χώρα και η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου στις 8.30 μ.μ.για τη λήψη Αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:
 
  1. Ανακοίνωση – Ενημέρωση του Δημάρχου προς το Δημοτικό Συμβούλιο
  2. Ερωτήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κέρκυρας (στο πλαίσιο ασκήσεως Δημοτικού Ελέγχου)
  3. Έγκριση 24ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες για το σύνολο του προσωπικού της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, για το έτος 2023.  (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κουρτέσης Νικόλαος)
  4. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο αναφορικά με την καθιέρωση 24ωρης καθημερινής λειτουργίας, όπως επίσης λειτουργίας τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νότιας Κέρκυρας για το έτος 2023.(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κουρτέσης Νικόλαος)
  5. «Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων έτους 2023»Σχετ.: η αριθ. 3/13-12-2022 (ΑΔΑ: ΨΞΑΙ46ΜΓΣΙ-16Ψ) απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Νότιας Κέρκυρας (Εισηγητής ο Κος Δήμαρχος )
  6. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 1-9-2023 απόφασης της Ο.Ε. περί «Έγκρισης αμοιβής του διορισθέντος Δικηγόρου Παρ’ ΑρειωΠάγω για τη σύνταξη εισήγησης και παράστασης ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων Δικηγόρο Παρ’ ΑρείωΠάγω στα πλαίσια του ενδοδικαστικού συμβιβασμού και, εφόσον δεν ευδοκιμήσει, για τον δικαστικό χειρισμό των υποθέσεων αυτών» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Ανδριώτης Σωκράτης)
 
7.Έγκριση της υπ’ αριθμ. 1-10-2023 απόφασης της Ο.Ε. περί «Έγκρισης αμοιβής του διορισθέντος, σύμφωνα με τη με αριθμό 31-13 (ΑΔΑ:ΨΚΛΛ46ΜΓΣΙ-ΡΤΙ) απόφαση της ΟΕ, Δικηγόρου Παρ’ ΑρειωΠάγω Αλέξανδρου Παπαδάτου για την παράστασή του ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων κατά τη σύναψη πρακτικών ενδοδικαστικού συμβιβασμού σε εκκρεμείς υποθέσεις» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Ανδριώτης Σωκράτης)
 
8.Έγκριση της υπ’ αριθμ. 1-16-2023 απόφασης της Ο.Ε. περί «Έγκρισης αμοιβής του διορισθέντος, σύμφωνα με τη με αριθμό 31-13 (ΑΔΑ: ΨΚΛΛ46ΜΓΣΙ-ΡΤΙ) απόφαση της ΟΕ, Δικηγόρου Παρ’ ΑρειωΠάγω Αλέξανδρου Παπαδάτου για την παράστασή του ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων κατά τη σύναψη πρακτικών ενδοδικαστικού συμβιβασμού σε εκκρεμείς υποθέσεις»(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Ανδριώτης Σωκράτης)
 
9.Έγκριση της υπ’ αριθμ. 1-17-2023 απόφασης της Ο.Ε. περί «Έγκρισης αμοιβής του διορισθέντος, σύμφωνα με τη με αριθμό 31-13 (ΑΔΑ: ΨΚΛΛ46ΜΓΣΙ-ΡΤΙ) απόφαση της ΟΕ, Δικηγόρου Παρ’ ΑρειωΠάγω Αλέξανδρου Παπαδάτου για την παράστασή του ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων κατά τη σύναψη πρακτικών ενδοδικαστικού συμβιβασμού σε εκκρεμείς υποθέσεις»(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Ανδριώτης Σωκράτης)
 
10.Έγκριση της υπ’ αριθμ. 1-18-2023 απόφασης της Ο.Ε. περί«Έγκρισης αμοιβής του διορισθέντος, σύμφωνα με τη με αριθμό 31-13 (ΑΔΑ: ΨΚΛΛ46ΜΓΣΙ-ΡΤΙ) απόφαση της ΟΕ, Δικηγόρου Παρ’ ΑρειωΠάγω Αλέξανδρου Παπαδάτου για την παράστασή του ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων κατά τη σύναψη πρακτικών ενδοδικαστικού συμβιβασμού σε εκκρεμείς υποθέσεις»(Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Ανδριώτης Σωκράτης)