Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρατείνεται μέχρι 10 Φεβρουαρίου η διαβούλευση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα

ΣΒΑΚ
12 Ιανουαρίου 2023 / 15:28

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να καταθέσει τις απόψεις του μέσω της ιστοσελίδας του ΣΒΑΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας ανακοινώνει ότι η λήξη της περιόδου διαβούλευσης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) παρατείνεται από τις 15/01/2023 στις 10/02/2023:

Στις 15/12/2023 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των προκαταρκτικών σεναρίων διαχείρισης κινητικότητας, η προτεινόμενη Ιεράρχηση και κυκλοφοριακή οργάνωση, οι προτεινόμενοι ποδηλατόδρομοι, πρόταση στάθμευσης, προτεινόμενοι πεζόδρομοι και οδοί ήπιας κυκλοφορίας, πρόταση για προώθηση της δημόσιας συγκοινωνίας και προτάσεις βελτίωσης της οδικής ασφάλειας.

Η παρουσίαση σηματοδότησε την έναρξη της 3ης σε σειρά δημόσιας διαβούλευσης η οποία έχει διάρκεια 30 ημερών δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε πολίτες και φορείς να εκφράσουν τις απόψεις τους και να καταθέσουν προτάσεις. Λόγω της εορταστικής περιόδου η λήξη της περιόδου διαβούλευσης παρατείνεται από τις 15/01/2023 στις 10/02/2023.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να καταθέσει τις απόψεις του μέσω της ιστοσελίδας του ΣΒΑΚ εδώ ή εναλλακτικά στο e-mail: [email protected] . Η εξέλιξη της μελέτης καθώς και όλα τα παραδοτέα (τεχνικές εκθέσεις, σχέδια, παραρτήματα) βρίσκονται αναρτημένα ελευθέρα για λήψη εδώ.

Συμμετέχουμε για, μια πόλη προσβάσιμη, ασφαλής, φιλική για όλους. Υπόδειγμα βιώσιμης κινητικότητας, με ζωντανό Ιστορικό Κέντρο, πράσινες & ήσυχες γειτονιές διασυνδεδεμένες με βιώσιμα μέσα μεταφοράς.