Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα του ΝΑΟΚ την Κυριακή στο Σπ. Γιαννιώτης με Ιωνικό

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ – Α2 ΑΝΔΡΩΝ
09 Δεκεμβρίου 2022 / 16:59
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το φετινό πρωτάθλημα της Α2 θα είναι εντελώς διαφορετικό από το περσινό, αφού υπάρχουν δυο όμιλοι των 8 ομάδων, θα έχουμε διπλούς αγώνες στην 1η φάση (εντός και εκτός έδρας) ανάμεσα στις ομάδες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το φετινό πρωτάθλημα της Α2 θα είναι εντελώς διαφορετικό από το περσινό, αφού υπάρχουν δυο όμιλοι των 8 ομάδων, θα έχουμε διπλούς αγώνες στην 1η φάση (εντός και εκτός έδρας) ανάμεσα στις ομάδες. Στο τέλος οι 4 πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα με τους 4 του άλλου ομίλου θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1, 5ος και 6ος κάθε ομίλου μένει στην κατηγορία, ενώ 7ος και 8ος κάθε ομίλου θα παίξουν πλέι άουτ στο τέλος μεταξύ τους για να ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν.

Ο ΝΑΟΚ φέτος θέλει και μπορεί να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο, μπόρεσε και έκανε  προετοιμασία, αφού το κολυμβητήριο, πλην τριών ημερών ήταν ανοικτό, ενισχύθηκε με τρεις αθλητές με πείρα στην Α1 και φιλοδοξεί να κάνει πολύ καλύτερη πορεία από πέρσι.

Πρεμιέρα θα έχουμε την Κυριακή για τον Όμιλο, όπου εδώ στο κολυμβητήριο «Σπ. Γιαννιώτης» θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό Νικαίας. Μια ομάδα η οποία έχει ενισχυθεί αφάνταστα και όπως λένε άνθρωποι του πόλο μόνο αν αυτοκτονήσει δεν θα πάρει την άνοδο.

Δύσκολη η πρεμιέρα για την ομάδα μας, με τον Σπ. Καρδόνα να προβληματίζεται για τη θέση του τερματοφύλακα, αφού ο Κούστας μετά τον τραυματισμό του δεν είναι έτοιμος, ενώ οι νεαροί μαθητές Καψοκαββάδης και Ασημόπουλός λόγω των μαθημάτων έχασαν αρκετές προπονήσεις. Επίσης δεν θα έχει τον Τάτα ο οποίος έχει τιμωρία από την περσινή σεζόν.

Το τμήμα μίνι –παίδων του ΝΑΟΚ είναι στα Γιάννενα με προπονητές-συνοδούς τους Γιώργος Χατζηγεωργίου και Γιώργο Μπαλανίκα για να πάρουν μέρος σε προπονητικό τουρνουά που διοργανώνει ο Πύρρος Ιωαννίνων και θα πάρουν μέρος ακόμη οι ομάδες του ΝΟ Βουλιαγένης, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Φοίβου Συκεών, του ΝΟ Πατρών. Οι αγώνες θα γίνουν το τριήμερο 9 ως 11 Δεκέμβρη με τον ΝΑΟΚ να ξεκινά το Σάββατο με παίζοντας τρεις αγώνες, ενώ θα δώσει και δυο την Κυριακή.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια