Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή με κατασκευές, μουσική και χορό στην Αχαράβη

Χριστούγεννα
07 Δεκεμβρίου 2022 / 22:33
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου, στην Αχαράβη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που κάτι αλλάζει στην ατμόσφαιρα, δεν ξέρεις τι, αλλά το νιώθεις. Ενώ ο καιρός κρυώνει, η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο ζεστή. Οι άνθρωποι, το τοπίο και τα αντικείμενα εκπέμπουν μια διαφορετική αύρα, πιο οικεία, πιο γήινη, πιο θερμή. Είναι η χαρά, η προσμονή και η ελπίδα για το νέο που γεννιέται, το αγνό, το καθαρό, το καλό. Είναι το παιδί που έχουμε μέσα μας, που το αφήνουμε να βγει και να φωτίσει τον κόσμο μας.

Είναι η μαγεία των Χριστουγέννων.

Το  Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαρία Πουλιάση - Καλλιτεχνικό Εργαστήρι "τέχνη εύ ποιούμεν" Δήμητρα Κληρονόμου προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε μια γιορτή που θα μοιραστούν αυτή τη μαγεία φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικες κατασκευές, με μουσική και χορό. Σε μια γιορτή που θα γίνουμε όλοι, έστω και για λίγο, παιδιά.  

Την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου, στην Αχαράβη. Φέρτε μαζί σας ένα λευκό πιάτο για μια ξεχωριστή κατασκευή και χριστουγεννιάτικα στολίδια (μπάλα, αστέρι κλπ). Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Συμμετέχει η σχολή χορού Χοροκίνηση, της Χριστίνας Οικονόμου.
Σημείωση: Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στις 18/12/2022.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.