Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Μαγγιώρος σφυρίζει στη Λευκίμμη, ο Χουλιάρας στη Ναύπακτο

Γ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
07 Δεκεμβρίου 2022 / 15:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Κυριακή οι ομάδες του νησιού μας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσουν η μεν ΑΕ Λευκίμμης εντός έδρας μια ιστορική ομάδα τον ΑΟ Χαλκίδας, ενώ ο Αστέρας θα ταξιδέψει στη Ναύπακτο να αντιμετωπίσει τον εκεί «συνονόματο» του Ναυπακτιακό Αστέρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Κυριακή οι ομάδες του νησιού μας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσουν η μεν ΑΕ Λευκίμμης εντός έδρας μια ιστορική ομάδα τον ΑΟ Χαλκίδας, ενώ ο Αστέρας θα ταξιδέψει στη Ναύπακτο να αντιμετωπίσει τον εκεί «συνονόματο» του Ναυπακτιακό Αστέρα.

Μέχρι σήμερα δεν είχαμε ιδιαίτερα παράπονα για τους διαιτητές, άλλωστε είναι αρχή του πρωταθλήματος και το αποτέλεσμα ενός ματς δεν καίει όπως θα γίνει αργότερα, με τις ομάδες κυρίως το ανθρώπινο λάθος των διαιτητών να μην το επισημαίνουν. Λόγω των ειδικών συνθηκών φέτος στη Γ΄ Εθνική «θα πέσουν κορμιά», όπως λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο αργότερα, όταν κάθε βαθμός θα καίει.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ που κάθε Τετάρτη ορίζει διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, προς το παρόν δεν έχει αντιδράσεις και ιδιαίτερα παράπονα, ενώ θα έπρεπε να προσπαθήσει περισσότερο οι ορισμοί να είναι τέτοιοι ώστε να μειώνονται τα έξοδα διαιτησίας. Δεν είναι δυνατόν να έχει διαιτητικό τρίο, κάποιες φορές από τρεις διαφορετικές Ενώσεις.

Για τα ματς της Κυριακής στη Λευκίμμη, το οποίο για συγκοινωνιακούς λόγους θα ξεκινήσει στις 12.00,  ορίστηκαν, διαιτητής από τα Γιάννενα ο Ν. Μαγγιώρος και ο πρώτος βοηθός Δ. Τσανάς, ενώ από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας θα είναι ο 2ος βοηθός Γρ. Κέφης.

Στο Παπαχαραλάμπειο στη Ναύπακτο το ματς θα ξεκινήσει στις 14.30 και διαιτητής θα είναι ο Δ. Χουλιάρας από την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, ενώ από την ΕΠΣ Αχαΐας θα είναι οι βοηθοί του Μ. Ανδριανός, Α. Σταθοπούλου.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια