Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Έφυγε» στα 91 του χρόνια, ο Σπύρος Κομιανός

Σπύρος Κομιανός
07 Δεκεμβρίου 2022 / 08:55
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Σήμερα (7/12) στις 3:00μ.μ. από τον Ι.Ν. Υ.Θ. των Αγνάντων, στον Σταυρό η κηδεία του

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σπύρος Κομιανός ήταν γεννημένος το 1931 στον Σταυρό της Μέσης Κέρκυρας, Διακρίθηκε για την πολύπλευρη επαγγελματική του δραστηριότητα και καταξιώθηκε στο χώρο του εκλεγόμενος στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου και στο Επιμελητήριο Κέρκυρας. Διετέλεσε ακόμη αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου και αντιδήμαρχος Καθαριότητας επί δημαρχίας Γιάννη Τρεπεκλή. Είχε εκλεγεί πολλές φορές Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κερκυραίων.

Ο Στ. Πουλημένος σε ανάρτησή του στο fb τονίζει: «Ο εκλιπών με τίμησε με την φιλία και την υποστήριξή του για πολλά χρόνια, γεγονός που θα θυμάμαι για πάντα. Απευθύνω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Η κηδεία του θα γίνει στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου 2022, από την εκκλησία της Υ.Θ. Αγνάντων του Σταυρού.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Εμπορικού  Συλλόγου Κέρκυρας

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας ως εκπρόσωποι της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας , εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Σπύρου Κομιανού .
Ο Σπύρος Κομιανός εκτός από αυτοδιοικητικό στέλεχος και επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος του Δήμου Κερκυραίων καθώς και πολιτευτής με την Ν.Δ. , υπηρέτησε με αφοσίωση και συνέπεια τον θεσμό της επιχειρηματικότητας ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας . Πολλές οι θέσεις από τις οποίες υπηρέτησε τον τόπο μας .
Δικαίως και με θλίψη αποχαιρετούμε τον Σπύρο Κομιανό , έναν Κερκυραίο με αγάπη και πάθος για την Κέρκυρα . 
Ο Πρόεδρος  Ιωάννης Αλέγρης                                       
Ο Γ. Γραμματέας  Χρήστος Λαβράνος


Συλλυπητήριο μήνυμα της ΔΕΕΠ Κέρκυρας Νέας Δημοκρατίας

Ένας από τους πιο αξιοπρεπείς της παλιάς καλής σχολής, ο Σπύρος Κομιανός, έφυγε από κοντά μας. Έντιμος. Κόσμησε την παράταξη της «Νέας Δημοκρατίας» επί πολλά χρόνια, τον Δήμο, το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο. Θα μας λείψει η σοφία του και η πάντα δυναμική δράση του.  
Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας θέλει να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους και την οικογένεια του. Αιώνια του η μνήμη.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ της ΝΔ Κερκυρας
Σπύρος Παντελιός

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.