Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νεράντζης: Δύο προσφυγές που κερδήθηκαν χωρίς να εκδικαστούν

Σπύρος Νεράντζης
06 Δεκεμβρίου 2022 / 10:49

Ο επικεφαλής της παράταξης "Η Κέρκυρα Ψηλά" για την ακύρωση της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής περί της εργολαβίας απορριμμάτων:

ΚΕΡΚΥΡΑ. 1.265.000 (Ένα εκατομμύριο εξήντα πέντε χιλιάδες) είναι το κέρδος για τους συμπολίτες μας, από τις προσφυγές στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση των πέντε Δημοτικών Συμβούλων (Τσιμπούλη, Τριανταφυλούδη, Νεράντζη, Δρυ, Καρύδη) του Σωματείου εργαζομένων ΟΤΑ Π.Ε. Κέρκυρας και την αντίδραση όλης της αντιπολίτευσης καθώς και του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Κέρκυρας, κατά της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής για την ανάθεση της αποκομιδής σε ιδιώτη.
Δυο προσφυγές που κερδήθηκαν πριν εκδικαστούν.

Η δημοτική αρχή προτίμησε τον κώδικα τιμής των Σαμουράι. Προτίμησε να κάνει χαρακίρι παρά να περιμένει την ακύρωση της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ακυρώνει μόνη της την απόφαση της.

Μέχρι την επόμενη συνεδρίαση την Παρασκευή 09/12/2022 θα δούμε και θα αγωνιστούμε και για τα υπόλοιπα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουμε για τους συμπολίτες μας, από την διαχείριση των απορριμμάτων διατηρώντας τον Δημόσιο χαρακτήρα της αποκομιδής.

Με τις αντιδράσεις όλων μας, η Δημοτική αρχή πλέον έχει πλεόνασμα 1.265.000 με το οποίο μπορεί με δικούς της πόρους να φτιάξει π.χ. 6 κλειστά γήπεδα.
 
Κέρκυρα 06/12/2022
 
Σπύρος Νεράντζης