Τετάρτη 17.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδήλωση – ομιλία με τον Κύριλλο Παπασταύρου

ομιλία
05 Δεκεμβρίου 2022 / 10:20
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στις 18:30 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στις 18:30 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο με ομιλητή τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Το Κάλεσμα του ΚΚΕ βάζει στο επίκεντρο τα μεγάλα «γιατί» και το «τι φταίει» για τα συνεχόμενα βάρη που φορτώνονται στον λαό, κυρίως για το «τι μπορεί να γίνει απέναντι σε αυτή την κατάσταση», ποια είναι η διέξοδος για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

Είναι ταυτόχρονα και ένα κάλεσμα για να γίνει ένα μεγάλο βήμα, με νέους μαζικούς και αποφασιστικούς αγώνες για την υπεράσπιση της ζωής, του βιοτικού επιπέδου, του εισοδήματος, για αξιοπρεπή ζωή με σύγχρονα δικαιώματα.
Για να ανοίξει o ελπιδοφόρος δρόμος της ανατροπής του κόσμου της εκμετάλλευσης, της φτώχειας και των πολέμων. Για να γράψει ο λαός το δικό του «σενάριο», βάζοντας τέλος στη σημερινή βαρβαρότητα! Με εμπιστοσύνη στη δύναμη του οργανωμένου αγώνα και συμπόρευση με το ΚΚΕ, για να ανατείλει η ελπίδα, η προοπτική για τον λαό

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.