Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έγινε η κλήρωση, η ΑΕ Κανονιού με ΠΑΣ Γιάννενα στην πρεμιέρα

Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
02 Δεκεμβρίου 2022 / 15:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγινε την Πέμπτη στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής γυναικών στο οποίο μετέχει και η ΑΕ Κανονιού (πρώην ΑΟ Κέρκυρα 1996) και είναι σε Όμιλο με ομάδες από Ήπειρο και Λευκάδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγινε την Πέμπτη στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η κλήρωση του πρωταθλήματος της  Γ΄ Εθνικής γυναικών στο οποίο μετέχει και η ΑΕ Κανονιού (πρώην ΑΟ Κέρκυρα 1996) και είναι σε Όμιλο με ομάδες από Ήπειρο και Λευκάδα.

Αντίπαλοι φέτος για την Κερκυραϊκή ομάδα θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννενα, οι Τίγρεις Ιωαννίνων, ο Κεραυνός Θεσπρωτικού και ο Πανλευκάδιος, ομάδες που συγκροτούν τον 2ο Όμιλο.

Φέτος η ΕΠΟ χώρισε τις ομάδες σε έντεκα (11) ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, έτσι να μην υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις να διανύσουν οι ομάδες και να μην επιβαρυνθούν με μεγάλα έξοδα και αυτό το βλέπουμε και για την ΑΕ Κανονιού η οποία θα ταξιδέψει μόνο, δυο φορές στα Γιάννενα, μια στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας και μια στη Λευκάδα.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την μεθεπόμενη Κυριακή 11 Δεκέμβρη, η 2η αγωνιστική θα γίνει 8 Γενάρη 2023 και σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ θα τελειώσει 30 Μάη του 2023.

Για την 1η αγωνιστική η κλήρωση έφερε αντιπάλους την ΑΕ Κανονιού με τον ΠΑΣ Γιάννενα,  ενώ το πλήρες πρόγραμμα της πρεμιέρας είναι:

Κυριακή 11/12/2022

ΑΠΣ οι Τίγρεις – Κεραυνός Θεσπρωτικού

ΑΕ Κανονιού – ΠΑΣ Γιάννινα

Ρεπό ο Πανλευκάδιος/ΑΟ Καλαμίτσι

Να σημειώσουμε ότι η γυναικεία ομάδα του νησιού έπαιζε πολλά χρόνια σαν ΑΟ Κέρκυρα 1996, την ανέλαβε όμως το Αθλητικό κέντρο του Ι. Σφακιανάκη και την ενέταξε στην ομάδα της ΑΕ Κανονιού, στη οποία είναι ενταγμένη και το παράρτημα Κέρκυρας της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Υπάρχει μεγάλη προσέλευση πλέον νέων κοριτσιών στην ομάδα έχουν δουλέψει πολύ και στο άμεσο μέλλον θα δούμε πολύ καλά αποτελέσματα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια