Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής για Βολίδα και ΓΕΘ

ΒΟΛΕΪ - ΒΟΛΙΣ ΓΕΘ
01 Δεκεμβρίου 2022 / 16:07
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο ξεκινά το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ανδρών και γυναικών με Κερκυραϊκή παρουσία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο ξεκινά το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ανδρών και γυναικών με Κερκυραϊκή παρουσία. Η ομάδα της Βολίδας που αγγίζει τα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας και φέτος θα εκπροσωπήσει το νησί μας και με ομάδα ανδρών (μοναδική εκπρόσωπος) και με ομάδα γυναικών. Επίσης η ΓΕ Θινάλι, αν και εδρεύει στο Βορρά σε περιοχή όπου περιμένει η νεολαία ένα κλειστό γυμναστήριο είκοσι χρόνια τώρα, η ομάδα γυναικών και φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες που έχει ένα τέτοιο εγχείρημα.

Όπως μας ενημέρωσε ο ιδρυτής του τμήματος βόλεϊ της Βολίδας η ψυχή της ομάδα Σπύρος Καρδάμης, η ομάδα των ανδρών κατεβαίνει πλήρης χωρίς προβλήματα. Αντίθετα το τμήμα γυναικών θα έχει πολλές απουσίες αφού πέντε κορίτσια δεν θα παίξουν τη φετινή σεζόν, μάλιστα από την περσινή βασική εξάδα είναι οι τέσσερις από αυτές. Και αυτό γιατί οι σπουδές είναι σε προτεραιότητα για τις αθλήτριες. Μοιραία θα υπάρχουν προβλήματα τουλάχιστον στο ξεκίνημα, όπου η γυναικεία ομάδα της Βολίδας δεν θα είναι έτοιμη.  

Την πρώτη αγωνιστική οι άνδρες της Βολίδας θα αγωνιστούν στην Άρτα με τον ΓΣ Άρτας, ενώ στις γυναίκες θα έχουμε τοπικό ντέρμπι αφού θα γίνει το ματς ΓΕ Θινάλι - ΑΣ Βολίς.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια