Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ως Παρασκευή 2/12 η προθεσμία αίτησης για προπονητή των Μικτών

ΕΠΣΚ – ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
01 Δεκεμβρίου 2022 / 16:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλές φορές τα χρήματα δεν είναι σε προτεραιότητα αν θες να κάνεις κάτι που αγαπάς και αυτό συμβαίνει συνήθως και στο ποδόσφαιρο, όπου ένας προπονητής μπορεί να δουλεύει πολλές ώρες αλλά να αμείβεται με ελάχιστα χρήματα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλές φορές τα χρήματα δεν είναι σε προτεραιότητα αν θες να κάνεις κάτι που αγαπάς και αυτό συμβαίνει συνήθως και στο ποδόσφαιρο, όπου ένας προπονητής μπορεί να δουλεύει πολλές ώρες αλλά να αμείβεται με ελάχιστα χρήματα.  

Κάπως έτσι θα είναι και ο επόμενος που θα αναλάβει τις μικτές ομάδες της ΕΠΣΚ, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης που έχει κάνει ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για προπονητή… «Η πρόσληψη θα γίνει για το χρονικό διάστημα από 15.12.2022 μέχρι 15.03.2023, εκτός αν οι ανάγκες των Μ.Ο επιβάλλουν την επιμήκυνση του διαστήματος αυτού. Οι μηνιαίες αποδοχές θα είναι συνολικά 250 ευρώ, χωρίς να καταβάλλονται επιπλέον δώρα ή επιδόματα».

Ουσιαστικά δηλαδή στο τρίμηνο οι αμοιβή θα είναι 750€ και αν η ομάδα περάσει σε επόμενες φάσεις θα έχουμε επιμήκυνση της σύμβασης. Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας έχει πάνω σχεδόν τα μισά του μέλη χωρίς ομάδα και ικανά στελέχη να αναλάβουν τις μικτές, που είναι ότι καλύτερο έχει το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο από παιδιά 13 ως 17 ετών, στις κατηγορίες παίδων και νέων.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης… «Οι ενδιαφερόμενοι για πρόσληψη προπονητές καλούνται να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας (Λ. Αλεξάνδρας 3) ή με συστημένη επιστολή μέχρι την Παρασκευή 02.12.2022 (1 μ.μ)».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια