Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Τσιώρης από Άρτα σφυρίζει τον Αστέρα, ο Αντωνιάδης την ΑΕΛ

Γ ΕΘΝΙΚΗ
30 Nov 2022 / 15:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Κυριακή οι ομάδες του νησιού μας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής έχουν δύσκολους αντιπάλους, αλλά έχουν δείξει ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τον οποιονδήποτε.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Κυριακή οι ομάδες του νησιού μας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής έχουν δύσκολους αντιπάλους, αλλά  έχουν δείξει ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τον οποιονδήποτε. Ο Αστέρας μετά από δυο εκτός έδρας παιγνίδια, σαν γηπεδούχος θα υποδεχθεί τον ΑΟ Τρικάλων, ενώ η «Βασίλισσα του Νότου»  πάει στη Ζάκυνθο να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όπως κάθε Τετάρτη όρισε τους διαιτητές των αγώνων της Γ΄ Εθνικής και έχουμε στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι την Κυριακή στις 14.00 (μια ώρα αρχύτερα από τους άλλους αγώνες) στον αγώνα Αστέρα-Τρικάλων διαιτητή τον Π. Τσιώρη από την ΕΠΣ Άρτας, με βοηθούς τους Δ. Τσιαντά από την ΕΠΣ Ηπείρου (Γιάννενα) και Γρ. Κέφη (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας).

Στη Ζάκυνθο για το ματς της τοπικής ομάδας με την ΑΕΛ που θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί, για συγκοινωνιακούς λόγους, ορίστηκε διαιτητής από την ΕΠΣ Κεφαλλωνιάς/Ιθάκης Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς από την ΕΠΣ Ηλείας τον Γ. Καραμένο και τον Δ. Κόρδα.

Να σημειώσουμε ότι από την ΕΠΣ Κέρκυρας ορίστηκε στο ματς Απόλλων Πάργας – Παναγρινιακός ο Γ. Φίτσας, με βοηθούς την Στ. Σατκλίφ και τον Γ. Μιχαλά.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια