Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Στ. Πουλημένος με τον Σπ. Νεράντζη και την παράταξή του, το απόγευμα

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ
30 Nov 2022 / 13:21
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζεται ο κύκλος επαφών του πρ. νομάρχη Στ. Πουλημένου ενόψει της υποψηφιότητάς του ως επικεφαλής συνδυασμού στις ερχόμενες τοπικές εκλογές στον κεντρικό Δήμο.

Το απόγευμα της Τετάρτης προγραμματίζεται να συναντηθεί με τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Η Κέρκυρα ψηλά», προκειμένου να διερευνήσει τις προϋποθέσεις συνεργασίας.

Ο ιδρυτής και επικεφαλής της παράταξης, Σπ. Νεράντζης, παραιτήθηκε τον περασμένο Ιούνιο από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου για τις νησίδες Βίδο, Λαζαρέτο και τις δημοτικές κατασκηνώσεις, αποδίδοντας την κίνησή του στην κακή συνεργασία κυρίως με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Ν. Καλόγερο και τον πρόεδρο του Συμβουλίου, Δ. Μεταλληνό, χωρίς βεβαίως να αφήνει στο απυρόβλητο και τη δήμαρχο.

Την κίνηση του δεν ακολούθησαν άλλα στελέχη, έτσι που αυτή δεν έλαβε τον χαρακτήρα γενικής σύρραξης ανάμεσα στις δυο παρατάξεις. Η παραίτηση του αρχηγού όμως προκάλεσε κλυδωνισμούς, προσδίδοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις εξελίξεις.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Σπ. Νεράντζης ενέταξε την αποψινή συνάντηση με Στ. Πουλημένο σε κύκλο επαφών ενόψει εκλογών και με τις άλλες παρατάξεις, μηδέ του «Κερκυραίων Δήμου» της Μ. Υδραίου εξαιρουμένου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.