Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ελσα Μώρου – Σαν σήμερα 28 Νοεμβρίου 2015 έφυγε από τη ζωή

Ελσα Μώρου
28 Nov 2022 / 12:39

«Αβάσταχτη η μνήμη του τίποτε φτιαγμένο από λυγμό και απόσταση» ΡΙΤΣΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Στήριξη για την επέτειο θανάτου της Ελσας Μώρου (28 Νοεμβρίου 2015).

Η λήθη δεν μπορεί ποτέ να αγγίξει μια ανεξάντλητη δύναμη ψυχής ομορφιάς και αξιοπρέπειας. Μέσα σε αυτές τις λέξεις περικλείεται η προσωπικότητα της Ελσας Μώρου. Σύγχρονη και μεγαλόψυχη δρούσε αθόρυβα και με μετριοφροσύνη. Αυτή ήταν που βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη μαζί με τον σύζυγό της Σπύρο με τον αδόκητο χαμό του γιου τους Νίκου να γίνει το γεγονός αυτό δύναμη ψυχής για τους συνανθρώπους μας. Αρωγός στη κοινωνία μας στο Ορφανοτροφείο, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κερκυρας  αλλά και ξεχωριστά ιδρύοντας μαζί με επιφανείς Κερκυραίους τη ΣΤΗΡΙΞΗ κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών και του Aids αλλά και της Δημοτικής Μονάδας πρόληψης ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΟΣ αφιερώνοντας μεγάλο μέρος στη ζωή της στη πρόληψη. Άνθρωπος πραγματικά  πάνω από όλα προοδευτική συγχρόνως μεγαλόψυχη δρούσε αθόρυβα και με μετριοφροσύνη.
Ουδέποτε θέλησε να προβάλει ότι τιμήθηκε από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο για τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ της και την προσφορά της.                Αυτή ήταν η ΕΛΣΑ ΜΩΡΟΥ
Εμείς όλοι στη ΣΤΗΡΙΞΗ θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό έχοντας σαν παρακαταθήκη το έργο σου και το όραμα σου συνεχίζοντάς το.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ της ΣΤΗΡΙΞΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ