Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

1ο βραβείο για την κερκυραία mezzo soprano Σταματίνα Καρύδη στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής

μουσικός διαγωνισμός
26 Nov 2022 / 19:48
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Κέρκυρα στον Διαγωνισμό "Δημήτρης Μητρόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Κερκυραία mezzo soprano Σταματίνα Καρύδη απέσπασε το 1ο Βραβείο – Χρυσό Μετάλλιο στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής – Βραβεία «Δημήτρης Μητρόπουλος». Η Σταματίνα Καρύδη διαγωνίστηκε ως σολίστ στην Κατηγορία «Τραγούδι», με τη συνοδεία του Βασίλη Αρμένη στο πιάνο. Στον ίδιο διαγωνισμό το 1ο βραβείο πήρε και η Κερκυραϊκή Καντάδα και Μαντολινάτα υπό την διεύθυνση της Ροζίνας Ανεμογιάννη 
Ο 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μουσικής διοργανώθηκε από το Art & Art Magazine λαμβάνοντας χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022.
Τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης ήταν ο αρχιμουσικός Πέτρος Αραβίδης (ως Πρόεδρος της επιτροπής), ο Νικόλαος Αμοργιανός (Πρόεδρος του Art & Art Magazine), ο Νικηφόρος Νευράκης (συνθέτης και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μουσουργών), η Ρενάτα Δαλιανούδη (μουσικολόγος και διδάσκουσα στο Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου) και ο Γεώργιος Μουκίδης (συνθέτης και στιχουργός).

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.