Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΛΟΚ: Προκήρυξη θέσης Ομοσπονδιακού προπονητή

ΚΡΙΚΕΤ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
25 Nov 2022 / 16:09
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με το νέο αθλητικό νόμο και την παρουσία σε όλα τα αθλήματα πιστοποιημένου προπονητή, μπαίνουν κάποια πράγματα σε σωστή βάση, έστω και αν οι δυσκολίες πολλές φορές είναι μεγάλες σε κάποια αθλήματα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με το νέο αθλητικό νόμο και την παρουσία σε όλα τα αθλήματα πιστοποιημένου προπονητή, μπαίνουν κάποια πράγματα σε σωστή βάση, έστω και αν οι δυσκολίες πολλές φορές είναι μεγάλες σε κάποια αθλήματα. Όπως π.χ. στο κρίκετ όπου η Ομοσπονδία που εδρεύει στο νησί μας, θέλει προπονητή για τις εθνικές ομάδες πιστοποιημένο, με αμοιή μόλις 2.000€, κάτι που δεν είναι και το πιο εύκολο. Βέβαια πρέπει να κινηθεί με βάση το νόμο και αυτό πράττει, προκηρύσσοντας τη θέση, όπως ενημερωνει:

 

Το δελτίο τύπου

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ  σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. /ΕΛ.Ο.Κ υπ’ αριθμ. 54/17-11-2022 και έχοντας υπόψη την παρ. 5α του άρθρου 31 του ν.2725/99 προκηρύσσει την πρόσληψη μίας θέσης  Ομοσπονδιακού προπονητή,με σύμβαση ορισμένου χρόνου, με μερική απασχόληση και  καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν την αίτησή τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη γραμματεία της ΕΛ.Ο.Κ   μέχρι  την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022.

 

Α. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν:

 

  1. Πιστοποίηση από την παγκόσμια ΟμοσπονδίαΚρίκετ ή το Ε.C.B προπονητικής Κρίκετ επιπέδου Level 2 και πάνω,ή να είναι απόφοιτοι Σ.Ε.Φ.Α.Α με ειδικότητα στο άθλημα, ή σχολής Προπονητών Κρίκετ της Γ.Γ.Α Β΄ ή Γ κατηγορίας,ή να είναι κάτοχοι πτυχίων ή διπλώματος αναγνωρισμένων σχολών του εξωτερικού ή άλλων αναγνωρισμένων σχολών της ημεδαπής το οποίο έχει εγκριθεί ή δύναται να εγκριθεί από την επιτροπή ισοτιμιών της Γ.Γ.Α.
  2. Να πληρούντις προϋποθέσεις έκδοσης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή ή να είναιεγγεγραμμένοι στο μητρώο προπονητών της Γ.Γ.Α.
  3. Να έχουν δίπλωμα εκπαίδευσης ήπιστοποιητικό πρώτων βοηθειών
  4. Οτιδήποτε άλλο επίσημο σχετικό έγγραφο (σεμινάριο – βεβαιώσεις κ.λ.π.).

Β. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα παρακάτω:

Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με τον σχετικό κανονισμό της Ομοσπονδία με διάρκειααρχικά ενός έτους. Ο προπονητής συμβάλλεται υποχρεωτικά με την Ομοσπονδία και η σχετική σύμβαση θα κατατεθεί στις αρμόδιες εκ του νομού αρχές.

Η αμοιβή του θα ανέρχεται συνολικά στα 2.000,00 ετησίως.  Στη σύμβαση δύναται να συμπεριληφθούν όροι παροχής πριμ. θα διεξαχθεί συνέντευξη των υποψηφίων από την αρμόδια επιτροπή.

Γ. Δικαιολογητικά

  • Αίτηση με πλήρη στοιχεία προς την ΕΛ.Ο.Κ
  • Αντίγραφο των δικαιολογητικών της παρ. Α
  • Φ/πια Αστυνομικής ταυτότητας
  • Απολυτήριο λυκείου
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία ο ενδιαφερόμενος θα δηλώνει ότι δεν εκκρεμεί σε βάρος του/ της ποινική δίωξη για πλημμέλημα ή κακούργημα
  • Πιστοποίηση καλής γνώσης Αγγλικής γλώσσας
  • Αντίγραφο ποινικού μητρώου γενικής ή δικαστικής χρήσης (Το ανωτέρω αντίγραφο Ποινικού Μητρώου αναζητείται αυτεπάγγελτα σε περίπτωση που εκδίδεται από ημεδαπές αρχές)
  • Βιογραφικό σημείωμα
  • Οτιδήποτε άλλο επίσημο σχετικό έγγραφο (σεμινάριο – βεβαιώσεις κ.λπ.).

(Το σύνολο των δικαιολογητικών μπορεί να σταλεί και ηλεκτρονικά στο [email protected]).

Μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής το Δ.Σ.  θα εξετάσει τα δικαιολογητικά των υποψηφίων και θα προβεί στην διαδικασία της συνέντευξης.

Η ΕΛ.Ο.Κ  διατηρεί το δικαίωμα να κρίνει άγονη την προκήρυξη αυτή και να προβεί σε νέα αν εκτιμήσει ότι με τη διαδικασία αυτή δεν καλύπτονται οι προδιαγραφές κάλυψης των αναγκών των ομάδων της.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΤΣΩΡΑΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΙΟΣ- ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια