Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόσκληση στον κόσμο για στήριξη ο Φαίακας

ΧΑΝΤΜΠΟΛ - ΦΑΙΑΚΑΣ
24 Nov 2022 / 15:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η δύναμη των ομάδων είναι ο κόσμος τους και ιδιαίτερα για τον Φαίακα παίζει καθοριστικό ρόλο στην πορεία του. Δεν μιλάμε για την οικονομική στήριξη που χρειάζεται, αλλά για την ηθική που οι φίλοι της ομάδας παρέχουν σε όλα τα εντός έδρας ματς.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η δύναμη των ομάδων είναι ο κόσμος τους και ιδιαίτερα για τον Φαίακα παίζει καθοριστικό ρόλο στην πορεία του. Δεν μιλάμε για την οικονομική στήριξη που χρειάζεται, αλλά για την ηθική που οι φίλοι της ομάδας παρέχουν σε όλα τα εντός έδρας ματς. Φέτος μετά τον υποβιβασμό στην Α2 η ομάδα δεν έχασε την ταυτότητά της, κάτι που συνηθίζεται, είναι πολύ δυνατή, έχει φτάσει στους 16 του κυπέλλου και είναι Μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή. Το Σάββατο παίζει εντός έδρας με μια πολύ δυνατή ομάδα, τον Φοίβο Συκεών από την Συμπρωτεύουσα και με πρόσκληση καλεί τον κόσμο να την στηρίξει. Αξίζει τον κόπο ο κερκυραίος φίλαθλος να βρεθεί στο ΕΑΚΚ για το πολύ δυνατό αυτό παιγνίδι, αξίζει στήριξη ο Φαίακας, που μπορεί να επιστρέψει στην  Handball Premier.  

Η πρόσκληση

«Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας προσκαλεί όλους τους φιλάθλους του το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 16:00 η ώρα στο ΕΑΚ Κέρκυρας στο 3ο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών με αντίπαλο το Φοίβο Συκεών.

Στηρίξτε με τη φωνή και το χειροκρότημα σας την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της…!!!».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια