Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση για την αντικατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο Θιναλίων

Γήπεδο Θιναλίων
24 Nov 2022 / 14:35

Η διαδικασία ήταν μπλοκαρισμένη στα πλοκάμια της γραφειοκρατίας για πολλά χρόνια

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανοίγει ο δρόμος για τη δημοπράτηση της αντικατάστασης του χλοοτάπητα στο γήπεδο Θιναλίων, μετά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας στις 23 Νοεμβρίου.

Με την απόφαση αυτή εγκρίθηκε η μελέτη και οι όροι δημοπράτησης για την προμήθεια, μεταφορά  και τοποθέτηση-αντικατάσταση του χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς καθώς και των υλικών πλήρωσης-μίγματος χαλαζικής άμμου και κόκκων ελαστικού στο γήπεδο Δημοτικής Ενότητας  Θιναλίων Δήμου Βόρειας Κέρκυρας ,συνολικού προϋπολογισμού 194.000,00€ συμπ/νου ΦΠΑ, σηματοδοτώντας την εκκίνηση της διαδικασία δημοπράτησης με ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό.

Από τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας σημειώνεται ότι η εν λόγω διαδικασία ήταν μπλοκαρισμένη στα πλοκάμια της γραφειοκρατίας για πολλά χρόνια.
 
Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας που συνέβαλαν ουσιαστικά.

Στη θετική εξέλιξη συνέβαλε και η συνεργασία του προέδρου και των μελών του ΔΣ του Α.Σ Θιναλιακού καθώς και της Γυμναστικής Ένωσης Θιναλίων (ΓΕΘ).

Γνωστοποιείται επίσης ότι την τρέχουσα χρονική περίοδο εξελίσσεται ο διαγωνισμός της προμήθειας ταρτάν και οι διαδικασίες για τα υποστηρικτικά έργα υποδομής για το στίβο στο γήπεδο Δημοτικής Ενότητας  Θιναλίων Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

Για τα εν λόγω έργα-προμήθειες  συνεργάζονται ο Αντιδήμαρχος Έργων, Ανάπτυξης, Επενδύσεων και Αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Χαρίτων Κουτσούρης, ο Πρόεδρος ΔΣ του Α.Σ Θιναλιακού Χρήστος Ανεμογιάννης και τα μέλη του ΔΣ  .