Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Σαρώνει» το Toula’s Seaside: Στη λίστα με τα 100 καλύτερα εστιατόρια πανελλαδικά!

Toula’s Seaside
23 Nov 2022 / 13:48

H κυρία Τούλα γνωρίζει καλά πώς να αναδεικνύει εδώ και χρόνια τα εκλεπτυσμένα πιάτα του μενού.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το εστιατόριο Toula’sSeaside το Αγνί συνεχίζει να σαρώνει στην εστιατορική σκηνή της Κέρκυρας αφού σήμερα βρίσκεται στη λίστα Dreaters με τα 100 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας.



Οι Dreaters.com αποτελούν επαγγελματίες στο χώρο της γαστρονομίας οι οποίοι έχουν ως στόχο να παρουσιάζουν στον σύγχρονο καταναλωτή τις πιο ενδιαφέρουσες και αξιοσημείωτες προτάσεις για φαγητό σε διάφορους προορισμούς.

Η αναζήτηση και χρήση των κορυφαίων πρώτων υλών και η δωρική τους διαχείρηση σε συνδυασμό με την προσθήκη της παραδοσιακής πινελιάς και της φιλοσοφίας του νησιού της Κέρκυρας δεν θα μπορούσαν να μην γοητεύσουν τους επαγγελματίες της Dreaters.com.

Από το κορυφαίο ψάρι μπιάνκο που μοσχοβολά και τον μουσακά καραβίδας μέχρι το παραδοσιακό μπουρδέτο σε συνδυασμό με κάποιο από τα εκλεπτυσμένα κρασιά της πλούσιας κάβας είναι προφανές ότι πρόκειται για δημιουργικές σπεσιαλιτέ που χαράσσουν μοναδικές γευστικές στιγμές στις μνήμες όλων.

Άλλωστε με τέτοιους θησαυρούς σε πρώτες ύλες και η κυρία Τούλα Κατσαρού -Βεργέτη γνωρίζει καλά πώς να αναδεικνύει εδώ και χρόνια τα εκλεπτυσμένα πιάτα του μενού. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια κουζίνα η οποία «ντύνει» με κοσμοπολίτικη νοστιμιά την γαστριμαργική λίστα της Κέρκυρας…