Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυναμικό «παρών» ξενοδόχων, Δήμου και Ιονίου Πανεπιστημίου στη PHILOXENIA 2022

Philoxenia
21 Nov 2022 / 10:10

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας συμμετείχε στο περίπτερο που διέθεσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με ξεχωριστό stand για την Κέρκυρα και τους Παξούς

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για μία ακόμα φορά, η Κέρκυρα επιβεβαίωσε τη δυναμική της παρουσία, ως τουριστικός προορισμός, στην 37η  Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia».
Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας ανακοίνωσε ότι για μία ακόμα φορά ένωσε τις δυνάμεις του με τους φορείς του τουρισμού και όχι μόνο, για να παρουσιάσει την καλύτερη, ομορφότερη και πιο ελκυστική εικόνα για την Κέρκυρα.

Υπήρξαν κοινές δράσεις με συμμετοχή του Ιονίου Πανεπιστημίου στο κερκυραϊκό περίπτερο, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Τμήματος Τουρισμού Κώστα Βόγκλη και την Επίκουρη Καθηγήτρια Σοφία Καράμπελα.

Άλλωστε έχει εγκαινιαστεί μια στενή και εποικοδομητική συνεργασία του Αντιδημάρχου Τουρισμού Παναγιώτη Βαρούχα με το Τμήμα Τουρισμού όσο και με το Τμήμα Τεχνών, Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, με στόχο την εφαρμογή  σύγχρονων επιστημονικών μεθόδων και  εργαλείων στην προβολή και προσέγγιση του τουρισμού μας.

Την προβολή της Κέρκυρας στην Philoxenia, ενίσχυσαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας Χαράλαμπος Βούλγαρης, το μέλος Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε. Κώστας Μέριανος, η Αντιπρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. Χριστίνα Τετράδη καθώς και η υπεύθυνη του Τμήματος Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Αγγελική Σκολαρίκη ενώ το  κερκυραϊκό περίπτερο επισκέφθηκε και η Πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου.

Ξεχωριστή ήταν και η συμβολή του Συλλόγου Κερκυραίων Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Σπυρίδων», που οργάνωσε πολιτιστική εκδήλωση  στο χώρο του περιπτέρου, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης.
Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας συμμετείχε στο περίπτερο που διέθεσε  η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με ξεχωριστό stand για την Κέρκυρα και τους Παξούς, το οποίο στελέχωσαν  υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.