Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα από το Σωματείο ΟΤΑ Π.Ε. Κέρκυρας για τον θάνατο του Αναστάσιου Ραψομανίκη

θάνατος
17 Nov 2022 / 16:56
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 15:00 από τον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Υ.Θ. Ελεούσας Ποταμού


ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο ΟΤΑ Π.Ε. Κέρκυρας για τον ξαφνικό θάνατο του συναδέλφου τους, Αναστάσιου Ραψομανίκη στην οποία αναφέρουν τα εξής:
«Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Σωματείου Ο.Τ.Α. Π.Ε. Κέρκυρας, η "Κέρκυρα", εκφράζει την οδύνη και την θλίψη του, για την αδόκητη απώλεια του αξιαγάπητου συναδέλφου, Αναστάσιου Παναγ. Ραψομανίκη. Το νέο μας συγκλόνισε και η μόνη σκέψη που περνάει από το μυαλό μας είναι η ενέργεια και το ήθος του, που ήταν "παρόντα" σε κάθε συζήτηση μαζί του. Ήταν πάντα εκεί όπου του το ζητούσαν οι συνάδελφοί του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του, και ευχόμαστε να έχουν την εξ΄ύψους παρηγοριά και δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας.»
Η κηδεία του Αναστάσιου Ραψομανίκη θα γίνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 15:00 από τον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Υ.Θ. Ελεούσας Ποταμού

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.