Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποχώρηση από την Αντιπεριφέρεια προαναγγέλλει ο Αλ. Αλεξάκης

Αλέξανδρος Αλεξάκης
16 Nov 2022 / 16:08

Ανοικτό το ενδεχόμενο να κατέλθει ως υποψήφιος στον Δήμο Νότιας Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. “Φυσιολογική εξέλιξη” χαρακτήρισε μελλοντική αποχώρησή του από την Περιφερειακή Αρχή, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Ιονίων Νήσων, Αλέξανδρος Αλεξάκης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Κέρκυρας.

Αναφερόμενος στα σενάρια παραίτησης των Αντιπεριφερειαρχών που προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και συνεργάζονται με περιφερειάρχες που στηρίχθηκαν από τη ΝΔ, δήλωσε ότι αν και δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη “υπόδειξη” έως τώρα, όταν ανακοινωθούν αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια που θα στηριχθούν από το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, δεν θα είναι δόκιμο να υπάρχει συνεργασία με τις υφιστάμενες περιφερειακές αρχές.

Ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέλθει και πάλι ως υποψήφιος στον ευρύτερο χώρο της αυτοδιοίκησης, προκρίνοντας ωστόσο την ενασχόλησή του με τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας, από τον οποίο προέρχεται και στον οποίο όπως είπε, μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας, “υπάρχει περιθώριο να γίνουν πολλά πράγματα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.  Απαραίτητη προϋπόθεση έθεσε τη σύμπραξη στελεχών του νότου που συντεταμένα θα ασχοληθούν με το “ακαλλιέργητο χωράφι” της νότιας Κέρκυρας”.

Πηγή: ertnews.gr