Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πάει για τέλη Νοεμβρίου η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το Άλσος Γαρίτσας

Δημοτικό Συμβούλιο
14 Nov 2022 / 11:16

Αναβάλλεται η ειδική συνεδρίαση που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αναβάλλεται η ειδική συνεδρίαση που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα, με θέμα το το Άλσος Γαρίτσας και ειδικότερα την κοπή των δέντρων και την απένταξη της πίστας σκέιτ.

Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μεταλληνός στη συνεδρίαση της Παρασκευής, την αναβολή της συζήτησης του θέματος ζήτησε ο Σύλλογος Άλσους Γαρίτσας, ο οποίος έχει αναθέσει σε ειδικό γεωπόνο μελετητή την καταγραφή των ξερών και επικίνδυνων δένδρων. Η μελέτη σύμφωνα με τον Σύλλογο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί περί τα τέλη Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί κατόπιν αιτήματος που είχαν υπογράψει 19 Δημοτικοί Σύμβουλοι εκ των Παρατάξεων «Κέρκυρα να Ζεις», «Πρώτα η Κέρκυρα», «Κερκυραϊκή Αναγέννηση», «Η Κέρκυρα Ψηλά» καθώς και τους Ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους Αγγελική Ρίγγα και Σπυρίδων Ρίγγα και υποστήριξε η Παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων
Νήσων».

Όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Μεταλληνός «αφού ενημερώθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κυρίως οι παρόντες αιτούντες, αποφασίστηκε ομόφωνα η ματαίωσή της. Η επόμενη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προγραμματίζεται για μετά την Πέμπτη 24.11.2022, λόγω αντικειμενικών συνθηκών».


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ