Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε και φέτος η Γιορτή Μανιταριού στις Σινιές

Γιορτή μανιταριών
13 Nov 2022 / 14:33
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Στην φετινή εκδήλωση συμμετείχαν αποστολές Μανταρόφιλων από Σερβία, Κροατία, Ιταλία, Κύπρο καθώς και διάφοροι Σύλλογοι από την υπόλοιπη Ελλάδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μανιταρόφιλων Κέρκυρας και τον Σύλλογο Μανιταρόφιλων_Ελλάδας διοργάνωσαν  την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και το Σάββατο  12 Νοεμβρίου 2022  για 5η συνεχόμενη χρονιά γιορτή Μανιταριού στις Σινιές με εξορμήσεις για συλλογή και αναγνώριση μανιταριών  – κυνήγι Τρούφας με τρουφόσκυλα – διάλεξη – ενημέρωση με θέμα τα μανιτάρια, έκθεση ζωγραφικής και χειροτεχνιών με θέμα το μανιτάρι και την φύση από τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της γύρω περιοχής . 


Στην φετινή εκδήλωση συμμετείχαν αποστολές Μανταρόφιλων από Σερβία, Κροατία, Ιταλία, Κύπρο καθώς και διάφοροι Σύλλογοι από την υπόλοιπη Ελλάδα.
                               
Στον χώρο  υπήρχε:
Έκθεση – παρουσίαση έργων ζωγραφικής και χειροτεχνιών με θέμα το μανιτάρι και την φύση από τους μαθητές των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων της γύρω περιοχής.





Οι  εκδηλώσεις έχουν την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ,  του  Δήμου Βόρειας Κέρκυρας , του Τοπικού Συμβουλίου Σινιών , του Συλλόγου Μανιταρόφιλων Ελλάδος , του Συλλόγου Κάσσιου Δία και ιδιοκτητών καταλυμάτων της περιοχής όπου  φιλοξένησαν τις αποστολές των Μανιταρόφιλων από το εξωτερικό και την υπόλοιπη Ελλάδα.


ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.