Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα με Διγενή-ΑΕΛ και Αστέρα Πετριτή - Ζάκυνθο

Γ ΕΘΝΙΚΗ - ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
11 Nov 2022 / 15:24
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με καθυστέρηση σχεδόν δυο μηνών θα έχουμε την Κυριακή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με τη συμμετοχή της ΑΕ Λευκίμμης και του Αστέρα Πετριτή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με καθυστέρηση σχεδόν δυο μηνών θα έχουμε την Κυριακή πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με τη συμμετοχή της ΑΕ Λευκίμμης και του Αστέρα Πετριτή. Ένα πρωτάθλημα που θα φέρει τις ομάδες του νησιού μας στον 3ο όμιλο, έχοντας τουλάχιστον 8 εκτός έδρας ματς με μακρινά ταξίδια, πολυέξοδα με διανυκτέρευση. Δύσκολο σίγουρα όταν υπάρχουν μέσα ομάδες όπως ο ΑΟ Τρίκαλα, ο Βύζας Μεγάρων, ο Πανελευσινιακός, η Χαλκίδα ομάδες με ιστορία και συμμετοχή στην Α΄ Εθνική, αλλά και δυνατές ομάδες όπως η Ζάκυνθος, ο Τηλυκράτης, η Ναύπακτος, ο ΑΟ Υπάτου (έχασε πέρσι τον τίτλο για 2 βαθμούς).

Οι ομάδες του νησιού μας βάζουν σαν πρώτο στόχο την παραμονή στην κατηγορία, αφού από τον Όμιλο των 14 ομάδων οι πέντε τελευταίες υποβιβάζονται. Από κει και πέρα ανάλογα με την πορεία θα κοιτάξουν να πετύχουν ότι καλύτερο μπορούν.

Η πρεμιέρα θα είναι δύσκολη και για τις δυο, αφού ο μεν Αστέρας Πετριτή παίζει εντός έδρας, αλλά με τη Ζάκυνθο, μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα τα έπαιξε σε επαγγελματική κατηγορία (Football League – Super League 2) και έχει την πείρα και τη θέληση να συνεχίσει να διεκδικεί την επιστροφή της. Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι το πρωί και ξεκινήσει στις 11.00 για συγκοινωνιακούς λόγους. Διαιτητής θα είναι η Ε. Πιγγίου από την Θεσπρωτία και βοηθοί της ο Δ. Τσαντάς και ο Γ. Παπαλαζάρου από τα Γιάννενα.

Η ΑΕ Λευκίμμης παίζει εκτός έδρας στα Τρίκαλα, συνοδευόμενη με τον κόσμο της που πάντα είναι δίπλα της. Θα αντιμετωπίσει τον άπειρο Διγενή Νεοχωρίου, το ματς θα ξεκινήσει στις 14.00 και διαιτητής θα είναι από την Καρδίτσα ο Μαριόλας Δ. ενώ βοηθοί θα είναι από τα Γρεβενά ο Δρουδάκης Α. και από την Κοζάνη ο Σάκκος Μ.Η έμπειρη και πολύ δυνατή ΑΕΛ φυσικά και πάει μόνο για τη νίκη, μπορεί να τα καταφέρει στο τελευταίο ματς –πρόβα με τον Κρόνο για το κύπελλο έδειξε ότι είναι πανέτοιμη.

 

Πρόγραμμα (1η αγωνιστική)

Κυριακή 13 Νοέμβρη ώρα 15.00

ΑΟ Υπάτου – ΑΟ Χαλκίς

Τηλυκράτης – Απόλλων Πάργας

Αστέρας Πετριτή –  ΑΠΣ Ζακύνθου 11.00

Βύζας Μεγάρων – ΠΟ Φήκης

ΑΟ Τρίκαλα – Πανευλευσινιακός

Διγενής Νεοχωρίου – ΑΕ Λευκίμμης 14.00

Ναυπακτιακός Αστέρας – Παναγρινιακός

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια