Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας ο Γιάννης Αρμενιάκος στη θέση του Σ. Κουρή

Γιάννης Αρμενιάκος
04 Nov 2022 / 12:36

Πλήρως αναβαθμισμένο ρόλο απόκτησε ο μέχρι πρότινος εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αθλητισμού και νεολαίας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πλήρως αναβαθμισμένο ρόλο απόκτησε ο μέχρι πρότινος εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αθλητισμού και νεολαίας Γιάννης Αρμενιάκος. Με απόφαση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα αναβαθμίστηκε σε Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου στη θέση του παραιτηθέντος Σωτήρη Κουρή.

Η θητεία του ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου 2023. Χθες μάλιστα μαζί με την κ. Κράτσα είχε την πρώτη του επαφή με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Γεωργαντά, στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.



Σημειώνεται ότι μετά την παραίτηση του κ. Κουρή, οι αρμοδιότητές του είχαν μεταβιβαστεί στους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης Κράτσα «Ιόνιο Δυνατά – Κάθε νησί ψηλά».
Ωστόσο με την νέα απόφαση της Περιφερειάρχη γίνεται άρση της προηγούμενης και ορισμός του κ. Αρμενιάκου ως νέου Αντιπεριφρειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου.

Βιογραφικό

Όπως αναφέρεται στον διαδικτυακό τόπο της ΠΙΝ, ο Ιωάννης Αρμενιάκος γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1987 εκδηλώνοντας από νεαρή ηλικία το ενδιαφέρον του για τη βελτίωση της καθημερινότητας της τοπικής κοινωνίας της Κέρκυρας.

Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιότητα που τον καθιστά ικανό να αντιληφθεί και να διαχειριστεί τις απαιτήσεις και τα προβλήματα της σύγχρονης εποχής. Το χρονικό διάστημα 2006 έως το 2010 διετέλεσε πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου νέων του πρώην δήμου Μελιτειέων. Το έτος 2015 εξελέγη πρόεδρος την Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Κέρκυρας, θητεία, η οποία ολοκληρώθηκε το 2020. Έκτοτε υπηρετεί ως Εντεταλμένος Σύμβουλος αθλητισμού και νεολαίας, κατόπιν εκλογής του ως περιφερειακός σύμβουλος στις περιφερειακές εκλογές του 2019. Είναι παντρεμένος με την Ανδριώτη Μυράνθη-Αγγελική, με την οποία απέκτησαν μια κόρη.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ