Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε τον Καμερουνέζο αμυντικό μέσο Lebongo ο Αστέρας

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
01 Nov 2022 / 15:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, σε δυο εβδομάδες, αλλά η διοίκηση σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ φρόντισε να ενισχύσει περισσότερο την ομάδα, με την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που ανακοινώθηκε 31/10.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, σε δυο εβδομάδες, αλλά η διοίκηση σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ φρόντισε να ενισχύσει περισσότερο την ομάδα, με την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που ανακοινώθηκε 31/10. Πρόκειται για τον Daniel Benedict  Ndzie Lebongo, ο οποίος γεννήθηκε στο Καμερούν 15/7/1999, έχει ύψος 1,75 και παίζει αμυντικό χαφ, ενώ είναι αριστεροπόδαρος. Μεγαλωμένος στη Γαλλία, έχει διαβατήριο γαλλικό και έρχεται να ενισχύσει την ομάδα του λιμανιού.

Έχει περάσει από διάφορες ερασιτεχνικές ομάδες στη Γαλλία, μάλιστα μια από αυτές ήταν την περίοδο 2016/17 η ακαδημία της Λυών, τελευταία ήταν η Pau FC B, από την οποία έμεινε ελεύθερος 1/7/2022. Βέβαια η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει για Β΄ κατηγορία  Γαλλίας, δεν εννοεί όμως επαγγελματική κατηγορία. Είναι ένας νέος σε ηλικία παίκτης, και μόνο ότι είναι της Γαλλικής σχολής ποδοσφαίρου, αποτελεί εγγύηση ότι θα βοηθήσει στο δύσκολο φετινό έργο του Αστέρα.

 

Η ανακοίνωση της ομάδας

Ο Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη του με τον ποδοσφαιριστή Daniel Lebongo. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στη Β' Κατηγορίας της Γαλλίας. Ευχόμαστε στον Daniel μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια