Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα στις 11 Δεκέμβρη στην Α2 ανδρών για τον ΝΑΟΚ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ A2 ΑΝΔΡΩΝ
26 Οκτωβρίου 2022 / 16:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την ελπίδα ότι θα υπάρχει πετρέλαιο, η πισίνα θα θερμαίνεται και δεν θα κλείσει, Ο ΝΑΟΚ ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α2 όπου θα πάρει μέρος στους άνδρες και η έναρξή του ορίστηκε για 11 Δεκέμβρη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την ελπίδα ότι θα υπάρχει πετρέλαιο, η πισίνα θα θερμαίνεται και δεν θα κλείσει, Ο ΝΑΟΚ ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Α2 όπου θα πάρει μέρος στους άνδρες και η έναρξή του ορίστηκε για 11 Δεκέμβρη.

Ο περσινός Γολγοθάς  με σχεδόν τέσσερις μήνες κλειστή πισίνα, ήταν και ο λόγος που κυριολεκτικά στο τελευταίο ματς μπαράζ της σεζόν σώθηκε η ομάδα, αλλά φέτος θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να μπορέσει εύκολα και άνετα να μείνει στην κατηγορία.     

Στον 2ο Όμιλο θα παίξει ο ΝΑΟΚ, που μπορεί να ονομάστηκε Βόρειος, αλλά έχει τρεις  ομάδες από την Αθήνα (ΝΟ Καλαμακίου, ΑΕ Χαϊδαρίου, Ιωνικό Νίκαιας), αφού το κέντρο ουσιαστικά του πόλο είναι η πρωτεύουσα. Τον Όμιλο συμπληρώνουν ο Άρη Θεσσαλονίκης και ο ΟΦΘ από Θεσσαλονίκη, ο ΝΟ Λάρισας και ο ΟΥΚ Βόλου.

Δεκαέξι ομάδες θα αγωνιστούν στη Α2, χωρισμένες σε δυο Ομίλους, με τον ΝΑΟΚ μετά από την κλήρωση που έγινε την περασμένη εβδομάδα, να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα εντός έδρας τον Ιωνικό, με την ευχή να λειτουργεί το κολυμβητήριο «Σπύρος Γιαννιώτης» και να δώσει τον αγώνα εδώ.

Ο ΝΑΟΚ στη συνέχεια θα αγωνιστεί 18/12 εκτός με τον Άρη, μετά θα υποδεχθεί στις 8/1/2023 τον ΟΦ Θαλάσσης και στις 15/1 τον ΝΟ Καλαμακίου, θα ακολουθήσει στις 22/1 αγώνας στη Λάρισα, στις 29 θα υποδεχθεί τον ΟΥΚ Βόλου και ο πρώτος γύρος θα κλείσει στις 12 Φλεβάρη με τον αγώνα που θα δώσει στο Χαϊδάρι.  Βέβαια οι αγώνες αυτοί είναι σίγουρο ότι θα έχουν κάποιες αλλαγές στις ημερομηνίες, κυρίως κάποια ματς να γίνουν Σάββατο αντί Κυριακής.

Ο β΄ γύρος θα ξεκινήσει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και οι άλλες αγωνιστικές θα γίνουν 26/2, 5/3, 15/3, 19,3, 2/4 και θα ολοκληρωθούν στις 9 Απριλίου. Για τα μπαράζ που θα ακολουθήσουν θα έχουμε ενημέρωση, ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβει ο ΝΑΟΚ και που θα πρέπει να αγωνιστεί.

Ο προπονητής Σπύρος Καρδόνας κοιτάει να ενισχυθεί η ομάδα σε 2,3 θέσεις, υπάρχουν αρκετοί κερκυραίοι πλέον στο ρόστερ, αλλά πολλά παιδιά λόγω ηλικίας είναι άπειρα, μπορούν να βοηθήσουν βεβαίως, αλλά χρειάζεται και η πείρα στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα.

 

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

ΝΑΟ Κέρκυρας – Ιωνικός

Άρης Θεσσαλονίκης – ΟΦΘ

ΝΟ Καλαμακίου – ΑΕ Χαϊδαρίου

ΝΟ Λάρισας – ΟΥΚ Βόλου

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια