Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με γιατρούς, διοίκηση Νοσοκομείου και ΕΚΑΒ θα βρεθεί η Μίνα Γκάγκα

Μίνα Γκάγκα
26 Οκτωβρίου 2022 / 12:36

Δια ζώσης συζητήσεις της αν. Υπουργού Υγείας με όλους και για όλα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επί τάπητος αναμένεται να τεθούν όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τη δημόσια υγεία στην αυριανή επίσκεψη της αν. Υπουργού Υγείας Μίνα Γκάγκα, με φόντο την "αιμορραγία" ιατρικού προσωπικού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η κ. Γκάγκα θα φθάσει στις 9 το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου θα έχει συνάντηση με το ιατρικό προσωπικό, τον Διοικητή και τα μέλη του ΔΣ, συνδικαλιστικούς φορείς καθώς και με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας.

Η Υπουργός θα συναντηθεί επίσης με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ, που αντιμετωπίζει εξίσου σοβαρά προβλήματα και ελλείψεις προσωπικού.

Στη συνέχεια η υπουργός θα κάνει δηλώσεις στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ενώ στις 
13:30 θα μεταβεί στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων όπου θα έχει συνάντηση με την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα και τη συμμετοχή βουλευτών.

Το απόγευμα στις 18:30 θα έχει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριο, στις 19:00 με τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου και στις 19:30 με την ΔΕΕΠ Ν.Δ. Κέρκυρας.

Την επομένη η κ. Γκάγκα θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ