Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Άδειασε την ΕΠΟ ο Γεραπετρίτης

ΜΗΤΡΩΟ ΓΓΑ
21 Οκτωβρίου 2022 / 15:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Η ανακοίνωση της απόφασης της ΕΠΟ για επιστροφή στην αγωνιστική δράση των ερασιτεχνικών σωματείων, ανέφερε ότι «…ο αγώνας για το Μητρώο τώρα αρχίζει», προφανώς για να μην φανεί η άτακτη υποχώρησή της.

ΑΘΗΝΑ. Η ανακοίνωση της απόφασης της ΕΠΟ για επιστροφή στην αγωνιστική δράση των ερασιτεχνικών σωματείων, ανέφερε ότι «…ο αγώνας για το Μητρώο τώρα αρχίζει», προφανώς για να μην φανεί η άτακτη υποχώρησή της. Παράλληλα ενημέρωσε ότι έστειλε επιστολή στον υπουργός επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτη, με την οποία ζητούσε να μην ισχύσουν οι αθλητικές κυρώσεις για τα σωματεία που δεν είναι στο μητρώο και να παίξουν κανονικά. Όμως πήρε μια απάντηση που δεν του άρεσε καθόλου, αφού ο Υπουργός στήριξε τη μεταρρύθμιση Αυγενάκη, τονίζοντας ότι είναι κυβερνητική απόφαση και δεν αλλάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απάντηση αναφέρει… «το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων αποτελεί βασική επιλογή της Κυβέρνησης, την οποία υλοποιεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για τον εξορθολογισμό του επί μακρόν άτακτου αθλητικού τοπίου. Η δε τήρηση των νόμων συνιστά αυτονόητη υποχρέωση κάθε φυσικού και νομικού προσώπου... η Κυβέρνηση είναι απολύτως προσηλωμένη στο Μνημόνιο Κατανόησης που υπεγράφη με τις διεθνείς ομοσπονδίες και προέκυψε η Ολιστική Μελέτη. Η ελληνική Πολιτεία έχει νομοθετήσει ό,τι την αφορά και αναμένουμε και την εκ μέρους σας πλήρη συμμόρφωση προς τα εκεί διαλαμβανόμενα».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια