Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Μάριος Μαγιολαδίτης της «Εκκίνησης»

Εκκίνηση
21 Οκτωβρίου 2022 / 09:59

Στο πλαίσιο της εναλλαγής των δημοτικών συμβούλων της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ–Αριστερό Δημοκρατικό Μέτωπο όπως αυτή εξαγγέλθηκε προεκλογικά και εφαρμόστηκε συστηματικά και το προηγούμενο διάστημα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την παραίτησή του από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων υπέβαλε σήμερα το πρωί Ο Μάριος Μαγιολαδίτηςμε την ακόλουθη επιστολή:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
με την παρούσα, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρική Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.
Η παραίτησή μου πραγματοποιείται στα πλαίσια της εναλλαγής των δημοτικών συμβούλων της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ–Αριστερό Δημοκρατικό Μέτωπο όπως αυτή εξαγγέλθηκε προεκλογικά και εφαρμόστηκε συστηματικά και το προηγούμενο διάστημα.

Στο διάστημα της δημοτικής μου θητείας, αποτέλεσα εκφραστή των συλλογικών αποφάσεων της δημοτικής μου παράταξης όπως αυτές αποφασίστηκαν δημοκρατικά μέσα από τα όργανά της.

Θέλω να ελπίζω ότι με την στάση και τη δράση μου στάθηκα υπέρ του συμφέροντος του Κερκυραϊκού λαού, της νεολαίας, των εργαζομένων και των λαικών στρωμάτων.

Με εκτίμηση,
Μάριος Μαγιολαδίτης