Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Συμφιλίωση» Ιατρικού Συλλόγου και ΕΓΕΣΥΚ: Μαζί για τα προβλήματα της δημόσιας Υγείας

Ιατρικός Σύλλογος
14 Οκτωβρίου 2022 / 12:37

Στο εξής από κοινού να συμπορευτούμε έτσι ώστε να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για τη λύση των προβλημάτων στον χώρο της Δημόσιας Υγείας που ταλανίζουν την Κέρκυρα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά τις αιχμηρές εκατέρωθεν ανακοινώσεις Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας και ΕΓΕΣΥΚ, που δημιούργησαν τριγμούς στις σχέσεις των δύο συλλόγων, τα μέλη της ιατρικής κοινότητας της Κέρκυρας, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα, προχώρησαν σε προσέγγιση και αμοιβαίες εξηγήσεις.

Στη συνάντηση που έγινε την Πέμπτη, όπως ανακοίνωσαν σε κοινό δελτίο Τύπου, αποφασίστηκε να παραμερίσουν όλες τις διαφωνίες τους και να συμπορευθούν μπροστά στα προβλήματα που ταλανίζουν το Νοσοκομείο Κέρκυρας και τη δημόσια υγεία.

Ανακοίνωσαν χαρακτηριστικά ότι «στο εξής από κοινού να συμπορευτούμε ευρισκόμενοι σε συνεχή επαφή έτσι ώστε να πετύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για τη λύση των προβλημάτων στον χώρο της Δημόσιας Υγείας που ταλανίζουν την Κέρκυρα.

Η κρίση που περνάει αυτή τη στιγμή το Νοσοκομείο Κέρκυρας απαιτεί άμεσες παρεμβάσεις. Μπροστά στην κρίση αυτήν παραμερίζουμε αυτά που μπορεί να διαφωνούμε και διεκδικούμε αυτά που μας ενώνουν».   

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ