Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΓΕ Θιναλίου στον τελικό του κυπέλλου, νίκησε την ΓΕ Κέρκυρας

ΚΡΙΚΕΤ - ΕΛΟΚ
10 Οκτωβρίου 2022 / 15:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα Σαββατοκύριακο με πολύ όμορφα και ενδιαφέροντα ματς είχαμε και στην Μαρίνα και στην Κάτω Πλατεία. Η ΓΕΘ πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου ανδρών,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα Σαββατοκύριακο  με πολύ όμορφα και ενδιαφέροντα ματς είχαμε και στην Μαρίνα και στην Κάτω Πλατεία. Η ΓΕΘ πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου ανδρών, την Κυριακή, νικώντας την ΓΕΚ και θα αντιμετωπίσει την επόμενη Κυριακή το Δέκαθλο για τον τίτλο. Επίσης είχαμε φιλικούς αγώνες με την αγγλική ομάδα ‘’The Touring Cavaliers’’, με την ΕΛΟΚ να ενημερώνει γι αυτά:

 

Δελτίο τύπου

Τη Κυριακή 9/10 στο γήπεδο της Μαρίνας Γουβιών έγινε ο δεύτερος ημιτελικός Κυπέλλου Ανδρών 2022 μεταξύ των ομάδων Γ.Ε.Κ.- Γ.Ε.Θ. με την ομάδα του Θιναλίου να κερδίζει με σκορ 139 -141. Πολύ καλή εμφάνιση για το Θινάλι είχαν οι αθλητές Κατέχης Νικόλαος με 54 runs not out και ο Ramzan Muhammad με 41 runs.

Για την ομάδα της Γ.Ε.Κ.  πολύ καλή ήταν η αγωνιστική παρουσία του αθλητή Μπούζη Νικόλα με 49 runs.

Η ομάδα του Θιναλίου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Δεκάθλου στο τελικό για το Κύπελλο Ανδρών 2022 την Κυριακή 16/10 και ώρα 15:00 στο γήπεδο της Μαρίνας των Γουβιών. Οι διαιτητές του αγώνα Κυπέλλου ήταν οι κ. Αυθίνος Ιωάννης και Ρέβης Μιχάλης.

Ολοκληρώθηκαν οι φιλικοί αγώνες του Σαββατοκύριακου με την αγγλική ομάδα ‘’The Touring  Cavaliers’’ που επισκέφθηκε τη Κέρκυρα από τις 7/10 έως τις 9/10 συνδυάζοντας τις διακοπές τους παίζοντας κρίκετ.

Πιο αναλυτικά ο πρώτος αγώνας έγινε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Μαρίνας των Γουβιών όπου έπαιξαν με τη μικτή ομάδα Κέρκυρας ένα παιχνίδι των 25 overs. Oι Touring  Cavaliers κέρδισαν τον τόκο και έκαναν πρώτοι fielding. H μικτή ομάδα της Κέρκυρας  σκόραρε 214 ρόνια στα 25 overs 6 out. Οι Άγγλοι παίζοντας δεύτεροι batting κατάφεραν να σκοράρουν μόλις 114 ρόνια αφού έγιναν όλοι οι παίχτες out στα 22 overs.

Ο αγώνας της Κυριακής 9/10 έγινε στο γήπεδο της Κάτω Πλατείας όπου οι Άγγλοι αντιμετώπισαν την ομάδα της «Σπιανάδας»  σε ένα παιχνίδι εορταστικού χαρακτήρα.

Ο κ. Τσαγγαρόπουλος Σπύρος Πρόεδρος του σωματείου πριν την έναρξη του αγώνα τίμησε την αθλήτρια της Εθνικής ομάδας Γυναικών που πήρε πρόσφατα το Βαλκανικό Κύπελλο στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας  Αργυροπούλου Ιωάννα για τις αθλητικές της επιδόσεις και για  το ήθος που επέδειξε στον αγωνιστικό χώρο καθώς ήταν μία από τις καλύτερες αθλήτριας της εθνικής μας ομάδας. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 179-124 με τη Κερκυραϊκή ομάδα να κερδίζει στο κατάμεστο γήπεδο της Κάτω Πλατείας όπου πολύ κόσμος παρακολούθησε των αγώνα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια