Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενημέρωση σωματείων σχετικά με την έναρξη των πρωταθλημάτων

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
07 Οκτωβρίου 2022 / 15:09
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά τις εξελίξεις που δημιουργήθηκαν από την αναστολή των πρωταθλημάτων, υπάρχει αγωνία στα σωματεία για το αύριο, για το πότε και αν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά τις εξελίξεις που δημιουργήθηκαν από την αναστολή των πρωταθλημάτων, υπάρχει αγωνία στα σωματεία για το αύριο, για το πότε και αν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Στην ΕΠΣ Κέρκυρας δήλωσαν 34 ομάδες συμμετοχή σε αυτά, μάλλον το Κοντόκαλι μένει εκτός, αυτό είναι αποτέλεσμα της αδιαφορίας του Δήμου, που έχει κλείσει το γήπεδο δυο χρόνια τώρα.  Τα 33 σωματεία όλα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αφού μπορεί κάποια να μην έχει πήραν την ειδική αθλητική αναγνώριση, αλλά με την τροπολογία Αυγενάκη έχουν δικαίωμα να παίξουν.

Η Ένωση σοφά σκέφτηκε ότι πρέπει να γίνει ενημέρωση για όσα συμβαίνουν, να ακούσει απόψεις, γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά. Όχι μόνο για τις ανδρικές ομάδες, αλλά και για τα ηλικιακά πρωταθλήματα που διοργανώνει Κ-10, Κ-12, Κ-14, Κ-16. Για το λόγο αυτό κάλεσε τα σωματεία την ερχόμενη Τετάρτη να συναντηθούν, θεωρώντας ότι η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.   

 

Το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ

 

Η Ε.Ε. της ΕΠΣ Κέρκυρας καλεί όλα τα σωματεία της δύναμής μας σε συνάντηση για ενημέρωση σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση και τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν διαμορφωθεί για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων μας .

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12.10.2022 και ώρα 18.00 στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών (ΕΑΚΚ).Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια