Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα το Σάββατο για τον Φαίακα κόντρα στο Πανόραμα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ – Α3 ΑΝΔΡΩΝ
05 Οκτωβρίου 2022 / 15:32
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ερχόμενο Σάββατο 8 Οκτώβρη ο Φαίακας ξεκινάει το φετινό πρωτάθλημα στην Α2 ανδρών με αντίπαλο την ΑΕΠ Πανοράματος, από την Θεσσαλονίκη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ερχόμενο Σάββατο 8 Οκτώβρη ο Φαίακας ξεκινάει το φετινό πρωτάθλημα στην Α2 ανδρών με αντίπαλο την ΑΕΠ Πανοράματος, από την Θεσσαλονίκη. Ξεκινάει μια νέα σελίδα για τον Όμιλο, με επιστροφή στην Α2 μετά από μια τριετία στην Handball Premier, με στόχο να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται και να κάνει ταμείο στο τέλος. Σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται τον κόσμο του, ο οποίος τόσα χρόνια τον στηρίζει και στέλνει ανοικτή πρόσκληση στον κόσμο.

 

Η ανακοίνωση-πρόσκληση

Ο Α.Ο.Φαιαξ Κέρκυρας προσκαλεί όλους τους φιλάθλους του το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 16:00 στο ΕΑΚ Κέρκυρας στο 1ο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ. Στηρίξτε με τη φωνή και το χειροκρότημα σας την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια