Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Έφυγε» ο Νίκος Κουλούρης, τ. πρόεδρος του Συνδέσμου ΤΑΞΙ Κέρκυρας

Νίκος Κουλούρης
04 Οκτωβρίου 2022 / 13:15

Συλλυπητήρια από τους συναδέλφους του και τους επαγγελματίες του Τουρισμού

ΚΕΡΚΥΡΑ. Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Νίκου Κουλούρη, αυτοκινητιστή, επι σειρά ετών προέδρου του Συνδέσμου ΤΑΞΙ Κέρκυρας. Οι συνάδελφοί του και οι επαγγελματίες του Τουρισμού εξέδωσαν συλλυπητήρια μηνύματα:

Αστικός Μεταφορικός Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Κέρκυρας

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ/Σ, οι υπάλληλοι του Συνεταιρισμού και σύσσωμοι οι συνάδελφοι εκφράζουμε την οδύνη μας για την απώλεια του εκλεκτού μας Νίκου Κουλούρη.

Ως Πρόεδρος θήτευσε στον Συνεταιρισμό καθώς και στο Σωματείο επί σειρά ετών, ανοικτόμυαλος και χαμογελαστός, δυναμικός και οραματιστής,
κατάφερε να θέσει τον κλάδο μας στον πυρήνα των εξελίξεων, να τον πάει ένα βήμα υψηλότερα, να τον ενώσει και να τον δυναμώσει.

Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό και αγάπη. 

Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Κέρκυρας (AOCTA)

 
Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας –AOCTA, εκφράζουν δημόσια τη  βαθύτατη θλίψη  στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Νίκου Κουλούρη.

Ο Νίκος Κουλούρης, θήτευσε επί σειρά ετών ως Πρόεδρος του Συνδέσμου ΤΑΞΙ Κέρκυρας, με ουσιαστική συνεισφορά στην αναβάθμιση του κλάδου. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός και έχαιρε εκτίμησης των συναδέλφων του και της τοπικής κοινωνίας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια  στην οικογένεια του ,στους οικείους του και τους  συναδέλφους του.