Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαμαρτυρία της ΓΕΚ για την Επιτροπή Πρωταθλήματος

ΚΡΙΚΕΤ - ΓΕΚ
30 Σεπτεμβρίου 2022 / 16:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Γνωστό είναι ότι το φετινό πρωτάθλημα ανδρών στο κρίκετ ανοικτού χώρου το κέρδισε ο Βύρωνας (όπως και του κλειστού χώρου).

ΚΕΡΚΥΡΑ. Γνωστό είναι ότι το φετινό πρωτάθλημα ανδρών στο κρίκετ ανοικτού χώρου το κέρδισε ο Βύρωνας (όπως και του κλειστού χώρου). Υπήρξαν φωνές και ένσταση για τον τελικό αγώνα Βύρωνα-ΓΕΚ, από την πλευρά της φιναλίστ ομάδας της ΓΕ Κέρκυρας. Και αυτό γιατί κατά την Γ.Ε.Κ. τέσσερις αθλητές που χρησιμοποίησε ο Βύρωνας δεν θα έπρεπε να τους δοθεί η άδεια συμμετοχής. Την ένσταση της ΓΕΚ θα εξετάσει την ερχόμενη Δευτέρα η Επιτροπή πρωταθλήματος και για τη σύνθεση το Δ.Σ. έχει τις δικές τους ενστάσεις και εξέδωσε διαμαρτυρία. Να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος της ΓΕΚ κ. Ι. Νικήτας που υπογράφει το κείμενο, ήταν για 17 χρόνια πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

 

Η ανακοίνωση-διμαρτυρία

Το Δ. Σ. της Γ.Ε.Κ. διαμαρτύρεται εντονότατα, για τον τουλάχιστον αντιδεοντολογικό διορισμό, των νέων μελών της Επιτροπής Πρωταθλήματος στις 26/9, προκειμένου να εκδικάσουν στις 3/10 την ένσταση του σωματείου μας, για την αντικανονική συμμετοχή 4 παικτών της ομάδας Γ.Σ. ΒΥΡΩΝΑ, στον τελικό του πρωταθλήματος. 

Και αναφερόμαστε αρχικά:

1ον. Στον κ. Στ. Γούστη, επί 30 χρόνια παίκτη του Βύρωνα και για τουλάχιστον 10 χρόνια Πρόεδρο της ιδίας ομάδας (αλήθεια ξέχασε την απαξίωση του από το Δ.Σ., όταν ήταν ξανά Πρόεδρος της ίδιας επιτροπής, που τον οδήγησε σε παραίτηση και μάλιστα είχε δηλώσει ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά στην Ε. Π.;).

2ον. Στον κ. Ευστάθιο Μάζη, προηγούμενο Πρόεδρο της ομάδας του Βύρωνα, για 3 χρόνια.

3ον. Στον κ. Δημ. Ανεμμογιάννη 30 χρόνια παίκτη του Βύρωνα και ΝΥΝ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ.

Και βέβαια για να μη φαίνονται μόνο οι τρεις ανωτέρω, για τα μάτια του κόσμου, προσέθεσαν και τον κ. Σπ. Δολιανίτη και κ. Σπ. Ψάιλα.

 Κύριοι του Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ,  δεν κρατάτε πλέον ούτε τα προσχήματα.

Για το Δ.Σ.  Ο Πρόεδρος 

Ι. Νικήτας 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια