Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια Δήμου Β. Κέρκυρας σε ΑΣ Αλκίνοο

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ - ΑΛΚΙΝΟΟΣ
29 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προσπάθεια του Ηρακλή Ροδίτη και των συνεργατών του να διατηρήσουν την άρση βαρών στην Κέρκυρα, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν (οικονομικά, αθλητικών χώρων κλπ) φέρνει αποτελέσματα και μάλιστα καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προσπάθεια του Ηρακλή Ροδίτη και των συνεργατών του να διατηρήσουν την άρση βαρών στην Κέρκυρα, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν (οικονομικά, αθλητικών χώρων κλπ) φέρνει αποτελέσματα και μάλιστα καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές. Τελευταία απόδειξη οι προκριματικοί Περιφερειακοί αγώνες που έγιναν στα Γιάννενα πριν λίγες μέρες (24/9), για πρόκριση στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών/γυναικών και νέων ανδρών/νέων γυναικών. Ήδη έχουμε αναφέρει τα οκτώ μετάλλια που πήραν (5 χρυσά και 3 αργυρά), δείγμα της σωστής δουλειάς αθλητών-τριων και προπονητών.
 
Ο Δήμος  Βόρειας Κέρκυρας δεν έμεινε ασυγκίνητος από τις επιτυχίες του ΑΣ Αλκίνοος, που διατηρεί το τμήμα της άρσης βαρών και συνεχάρη δημόσια αθλητές και προπονητή με την παρακάτω ανακοίνωση:      
 
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας κ. Γεώργιος Μαχειμάρης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «Αλκίνοος Κέρκυρας» που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στα ανοικτά περιφερειακά πρωταθλήματα, ανδρών/νέων ανδρών και γυναικών/νέων γυναικών που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο άρσης βαρών «Γ. Οικονόμου» στα Γιάννενα το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2022 με σκοπό την πρόκριση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2022.
 
Πιο συγκεκριμένα, αξίζουν συγχαρητήρια στους κ.κ.: Νικηφόρο Γαρνέλη, Άγγελο Κουλούρη, Γεράσιμο Φαναριώτη, Ματίνα Γαρνέλη και Στεφανία Ασημοπούλου που συνολικά κατέκτησαν οκτώ μετάλλια, πέντε χρυσά και τρία αργυρά αλλά και στον πρόεδρο και προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου «Αλκίνοος Κέρκυρας», κ. Ηρακλή Ροδίτη, έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Κέρκυρα που με τις γνώσεις και την εμπειρία του οδήγησε τους αθλητές του στην κορυφή. Η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας συγχαίρει, επίσης, τη διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου «Αλκίνοος Κέρκυρας», τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών για την στήριξη που προσφέρουν δίνοντας τον δικό τους αγώνα δίπλα στους αθλητές μας.
 
Οι επιτυχίες του «Αλκίνοου Κέρκυρας» αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της σημαντικής προσπάθειας που γίνεται διαχρονικά στον Σύλλογο αλλά και του αθλητικού πνεύματος, της αγωνιστικότητας και του ψυχικού σθένους των αθλητών, οι οποίοι με τις εξαιρετικές επιδόσεις που σημείωσαν, προάγουν και διδάσκουν το αθλητικό ιδεώδες και το «ευ αγωνίζεσθε» αποτελώντας έμπνευση για όλους μας και ιδιαίτερα για την νέα γενιά.
 
Η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές στους επόμενους αγώνες και σε κάθε μελλοντική τους συμμετοχή.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια