Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νεράντζης: Όχι άλλη αδιαφορία κ. Καλόγερε!

Σπύρος Νεράντζης
29 Σεπτεμβρίου 2022 / 14:56

Εκτεθειμένες στις καιρικές συνθήκες οι εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων στο Βίδο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αδιαφορία και απαξίωση καταλογίζει στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών ο επικεφαλής της παράταξης «Κέρκυρα Ψηλά», για τις φθορές που επέρχονται στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων στο Βίδο:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σπύρου Νεράντζη

Έχοντας στο μυαλό μας, την σπαρακτική φωνή  του Νίκου Κούρκουλου, σε ταινία του 1970  «Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο. Όχι άλλο κάρβουνο!»……. αναγκαζόμαστε και εμείς να φωνάξουμε: «Τι κάνετε Κε Καλόγερε; Σταματήστε την αδιαφορία. Όχι άλλη αδιαφορία!»

Κε Καλόγερε,

·         Γιατί αδιαφορείτε τόσο και αφήνετε την δημοτική περιουσία να καταστραφεί ;
·         Γιατί δεν αντιδράτε και να διορθώσετε στις αστοχίες και παραβλέψεις του πολιτικού σας σχεδιασμού ;
·         Γιατί  5 (πέντε) μήνες τώρα αφήνετε εκτεθειμένη στα καιρικά φαινόμενα, την περιουσία του Δήμου μας, με ορατό τον κίνδυνο να επιβαρύνετε τους συμπολίτες μας με αγορά νέου εξοπλισμού ;
·         Δεν στεκόμαστε στην απαξίωση σας ως προς την μη απάντηση σας σε ανάλογο έγγραφό μας, αλλά Κε Καλόγερε ξεκίνησαν οι βροχές και αφήνετε να καταστραφούν ταβάνια, ψυγεία, κλιματιστικά, πάγκοι, φούρνοι, κουζίνες και όλος ο εξοπλισμός κουζίνας και εστιατορίου των κατασκηνώσεων στο Βίδο….
 



Σας παραθέτουμε το ανάλογο έγγραφο που σας στείλαμε στις 21/09/2022
«Προς : Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κον Νίκο Καλόγερο
Σχετικά με τις εργασίες αποκατάστασης των κτηρίων στο Βίδο.

Κε Αντιδήμαρχε,

Οι δύο χώροι (μαγειρεία και αποθήκες τροφίμων) πέντε μήνες μετά την αφαίρεση της σκεπής  συνεχίζουν να είναι χωρίς σκεπή. Με δεδομένο ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι βροχές και με δεδομένο επίσης ότι σε αυτούς τους χώρους υπάρχουν : ψυγεία σε λειτουργία, κλιματιστικά, γραφεία, πάγκοι, όλος ο εξοπλισμός του εστιατορίου των κατασκηνώσεων, όλος ο εξοπλισμός των μαγειρείων και φυσικά όλες οι ηλεκτρικές συνδέσεις (αρκετές από αυτές εξωτερικές) θα θέλαμε να σας ενημερώσετε :

1.       Ποιος θα είναι υπεύθυνος και ποιος θα πληρώσει τις ανάλογες ζημιές που θα προκύψουν στον παραπάνω εξοπλισμό, από τις δικές σας αστοχίες και παραβλέψεις ;

2.       Ποιος θα είναι υπεύθυνος σε περίπτωση βραχυκυκλώματος και πιθανής πυρκαγιάς από τις εκτεθειμένες  στα νερά της βροχής, ηλεκτρολογικές συνδέσεις ;

3.       Για ποιο λόγο δεν έχετε πληρώσει ακόμη το νάιλον το οποίο προμηθευτήκαμε και τοποθετήσαμε εμείς τον Απρίλιο του 2022 για να προστατέψουμε την περιουσία του Δήμου μας και για να καλύψουμε την δική σας παράβλεψη και αστοχία του πολιτικού σας σχεδιασμού, αφού αφαιρέσατε την σκεπή των κτηρίων και αφήσατε το ταβάνι και όλα τις συσκευές εκτεθειμένες στα καιρικά φαινόμενα. Σκοπεύετε να τα πληρώσετε; Και αν ναι, πότε ; Να σας θυμίσουμε ότι το ποσόν είναι 230,00 ευρώ και μας διαβεβαιώσατε ότι θα πληρωθεί από εσάς. Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι το νάιλον έχει καταστραφεί από τον ήλιο και τα κτήρια μαζί με τον εξοπλισμό τους, είναι στο έλεος των καιρικών φαινομένων.

Κοινοποίηση:
Αντιδημάρχους : Χάρη Γιώτη, Ανδρέα Σκούπουρα
Εντεταλμένο Δημοτικό  Σύμβουλο : Βασίλη Μελίδη
Γενικό Γραμματέα του Δήμου
Διευθύνσεις : Τεχνικών Υπηρεσιών, Επιχειρησιακού Έργου, Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού
Πολιτική Προστασία Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων
Κέρκυρα 21/09/2022»
 
Σπύρος Νεράντζης