Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας του Θιναλιακού, στην ΠΙΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
28 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπήκαμε στον 14ο μήνα από όταν ξηλώθηκε ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Αχαράβης και εγκαταλείφθηκε, χωρίς να έχει γίνει ως σήμερα ούτε μια κίνηση, να ολοκληρωθεί ένα έργο, που σε νορμάλ συνθήκες 10 Σεπτέμβρη 2021 έπρεπε να είχε παραδοθεί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπήκαμε στον 14ο  μήνα από όταν ξηλώθηκε ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Αχαράβης και εγκαταλείφθηκε, χωρίς να έχει γίνει ως σήμερα ούτε μια κίνηση, να ολοκληρωθεί ένα έργο, που σε νορμάλ συνθήκες 10 Σεπτέμβρη 2021 έπρεπε να είχε παραδοθεί. Ο Θιναλιακός και η Ακαδημία του έγιναν τσιγγάνοι και μεταφέρθηκαν αρχικά στις Καρουσάδες και στη συνέχεια και ως σήμερα στο γήπεδο της Κασσιόπης, ενώ η ΓΕΘ σταμάτησε τη λειτουργία της και δεν παίρνει μέρος στα πρωταθλήματα.

Το έργο είναι της Περιφέρειας, η οποία έχει και την αποκλειστική ευθύνη για όσα συμβαίνουν και οι άνθρωποι του Θιναλιακού έχουν αγανακτήσει. Οι κατά καιρούς υποσχέσεις, είναι «πολιτικές υποσχέσεις» και εκ του αποτελέσματος βλέπουμε ότι έχουμε μείνει στα ΘΑ.

Μπορεί να εξήγγειλε ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας ότι προχωράει πλέον το θέμα του ταρτάν στο γήπεδο αυτό, αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος, γιατί και οι αθλητές-τριες του στίβου έχουν τεράστιες ανάγκες και οι προπονήσεις γίνονται σε «αστείες και ακατάλληλες εγκαταστάσεις».

Ειδικά για τον αγωνιστικό χώρο του ποδοσφαίρου όπου σε λιγότερο από δέκα μέρες μπορεί να τοποθετηθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας, οι άνθρωποι του Θιναλιακού καλούν και τον κόσμο να βρεθεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Νομαρχία την Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη, στις 10 π.μ. με ουσιαστικά ένα και μοναδικό αίτημα, να φτιαχτεί το γήπεδο.  

Η θέση της ομάδας του ΑΣ Θιναλιακός που διοργανώνει και την κάθοδο στην πόλη, βάζοντας και δωρεάν πούλμαν αποτυπώνεται στις φράσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σωματείου και λένε:

«Προς ΠΑΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!

Θέλουμε πίσω το γήπεδο μας!!!

Θέλουμε να επιστρέψουμε σπίτι μας!!!

Φτάνουν οι δικαιολογίες και οι αναβολές!!!

Απαιτούμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου!!!»

Και επειδή το πρόβλημα σε κάθε γωνιά του νησιού είναι μεγάλο όλοι όσοι μπορούν από την αθλητική οικογένεια καλό είναι να βρεθούν εκεί να στηρίξουν την ομάδα του Θιναλιακού, στηρίζοντας έτσι τον αθλητισμό και δείχνοντας πόσο ανάγκη έχει η νεολαία από αθλητικές εγκαταστάσεις, στην τρικοκοσμική Κέρκυρα, με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να έχει τεράστιες και αποκλειστικά τις ευθύνες.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια