Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρεις νεαροί της Θύελλας προωθήθηκαν στον Όλυμπο

ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΟΣ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
27 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:59
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι γνωστό ότι ο Ιστορικός Όλυμπος βασιζόταν τα περισσότερα χρόνια της λειτουργίας του σε Κερκυραίους ποδοσφαιριστές και μάλιστα νεαρούς.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι γνωστό ότι ο Ιστορικός Όλυμπος βασιζόταν  τα περισσότερα χρόνια της λειτουργίας του σε Κερκυραίους ποδοσφαιριστές και μάλιστα νεαρούς. Πολλά χρόνια πριν φρόντισε να έχει μια δεύτερη ομάδα (Θύελλα) η οποία λειτουργούσε με νεαρά παιδιά και ήταν το σκαλοπάτι για να πάει κανείς στον Όλυμπο. Αυτό κάνει και σήμερα, όπου τα παιδιά των Ακαδημιών, πηγαίνουν στη Θύελλα, παίζουν στα τοπικά πρωταθλήματα και κάθε χρόνο γίνεται επιλογή και ανεβαίνουν κάποιοι στον Όλυμπο. Αυτό περιορίζει την αναζήτηση κάθε φορά πολλών ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της ομάδας, αφού έχει και τα «δικά της» παιδιά. Τη τωρινή μεταγραφική περίοδο τρεις ποδοσφαιριστές από τη Θύελλα βρέθηκαν στον Όλυμπο, ενώ υπάρχουν ακόμη 2,3 που είναι πιθανόν το Γενάρη να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Για την προώθηση των Πουλημένου, Μπαλού και Χαμπιλάι ενημέρωσε ο Σύλλογος.       

 

Η ανακοίνωση

Η διοίκηση του Ολύμπου ανακοινώνει την μεταγραφή των Κωνσταντίνου Πουλημένου(19 χρονών) , Επαμεινώνδα Μπαλού(16 χρονών) και Χρήστου Χαμπιλάι(19 χρονών) απο την ομάδα της Θύελλας.

Επιβεβαιώνεται η καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα της Θύελλας που λειτουργεί σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην ακαδημία του Ολύμπου και τον Όλυμπο.

Ευχόμαστε να ακολουθήσουν ακόμη περισσότερα παιδιά τη διαδρομή αυτή

Ευχόμαστε στο Χρήστο , το Νώντα και το Ντίνο να έχουν υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα απέκτησε και δυο ακόμη νεαρούς 15χρονους παίκτες (Αράθυμος, Βλάχος) που προπονούνται και ήδη αγωνίστηκαν στο κύπελλο, δείχνοντας τη φιλοσοφία της ομάδας για την προώθηση των νεαρών παικτών.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια