Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολοκληρώθηκε η δράση «δωρεάν καρδιολογικοί έλεγχοι για βρέφη, παιδιά και εφήβους»

Καρδιές για όλους
25 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:45
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εξετάστηκαν εντελώς δωρεάν 160 παιδιά από 0 έως 18 ετών σε ένα πλήρες καρδιολογικό έλεγχο ο οποίος περιελάμβανε Κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και triplex καρδιάς.

ΠΑΞΟΙ. Ολοκληρώθηκε η δράση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στους Παξούς με τον ανθρωπιστικό φορέα ΚΑΡΔΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, τον Δήμο Παξών και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου. Εξετάστηκαν εντελώς δωρεάν 160 παιδιά από 0 έως 18 ετών σε ένα πλήρες καρδιολογικό έλεγχο ο οποίος περιελάμβανε Κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα και triplex καρδιάς.

Για την πραγματοποίηση δράσης αυτής βοήθησαν: ο φορέας ΚΑΡΔΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ομάδα εθελοντών εξειδικευμένων ιατρών και νοσηλευτών,  ο Δήμος Παξών, η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Παξών, Χρονοπούλου Ιωάννα, η οποία ενημέρωσε τους γονείς και ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Παξών Μιχάλης Κάντας, οι γιατροί και όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Παξών.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.