Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΕΛ πήρε τον Π. Βλάσση από τον ΑΟ Κάβος

Γ ΕΘΝΙΚΗ - ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
22 Σεπτεμβρίου 2022 / 16:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης το Σάββατο ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της αντιμετωπίζοντας για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας τον ΠΑΟ Σφακιανάκη στο γήπεδο της Ένωσης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΕ Λευκίμμης το Σάββατο ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της αντιμετωπίζοντας για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας τον ΠΑΟ Σφακιανάκη στο γήπεδο της Ένωσης. Ο Π. Κορομπόκης με τους συνεργάτες του ετοιμάζουν την ομάδα ώστε να είναι πολύ δυνατή σε όλες τις υποχρεώσεις της (πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής, κύπελλο    ΕΠΣΚ) αφού η φανέλα είναι βαριά και κυνηγάει σε κάθε ματς τη νίκη.

Ήδη έχει προχωρήσει  η διοίκηση σε μεταγραφικές προσθήκες, ανάλογες με τις προτάσεις του τεχνικού τιμ, αλλά όπως έχουμε ξαναγράψει ο κύκλος δεν έχει κλείσει και η «Βασίλισσα του Νότου» ως την τελευταία στιγμή είναι έτοιμη να προσθέσει παίκτες στο ρόστερ της. Το μεσημέρι της Πέμπτης 22/9 ανακοίνωση την ένταξη του Π. Βλάσση στην ομάδα, ενός ποδοσφαιριστή που είναι από τη Λευκίμμη και γνωρίζουν πολύ καλά τις δυνατότητές του και πόσο μπορεί να βοηθήσει.

 

Η ανακοίνωση

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πέτρου Βλάσση από τον ΑΟ Κάβου

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια