Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την στήριξη του κόσμου χρειάζεται ο Φαίακας

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α2 ΑΝΔΡΩΝ – ΦΑΙΑΚΑΣ
21 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:25
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Νέα σελίδα γύρισε ο Φαίακας, αφού φέτος επιστρέφει στην Α2 ανδρών, μετά από τρία χρόνια στην Handball Premier.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Νέα σελίδα γύρισε ο Φαίακας, αφού φέτος επιστρέφει στην Α2 ανδρών, μετά από τρία χρόνια στην Handball Premier. Μάλιστα έχουμε και διοικητικές ανακατατάξεις αφού τη θέση του επί χρόνια πετυχημένου προέδρου κ. Σπύρου Περούλη, πήρε ο κ. Αλέξης Αλεξάκης, γνωρίζοντας πολύ καλά το βάρος και τις ευθύνες μιας τέτοιας ομάδας.

Ο Φαίακας έχει αγαπηθεί από τον κόσμο για την συνολική του προσφορά στο άθλημα, για τις δεκάδες παιδιά που έστειλε στην Εθνική ομάδα και τον στηρίζει ηθικά και οικονομικά. Τη δεδομένη περίοδο η ομάδα θέλει την οικονομική στήριξη απ΄ όλους στη νέα αρχή που κάνει και ζητάει από τον κόσμο να προμηθευτεί μια κάρτα εισόδου (εισιτήριο διαρκείας), ώστε να ενισχύσει το ταμείο της ομάδας πριν το ξεκίνημα του δύσκολου πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει. Μάλιστα με ανάρτησή της η ομάδα προτρέπει τους φίλους της να αποκτήσουν την κάρτα.

 

Η ανακοίνωση του Φαίακα:

«Μια ομάδα, μια οικογένεια, ένα νησί!!!

Κυκλοφόρησε ήδη η νέα κάρτα φιλάθλου του συλλόγου μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023…!!! Προμηθευτείτε την και:

-Στηρίξτε την προσπάθεια της αντρικής μας ομάδας στα πρωταθλήματα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, με δυνατότητα δωρεάν εισόδου σε όλους τους αγώνες της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. BE THERE…!!!

Πληροφορίες: Κώστας Κυπριώτης —> 699 3116701»

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια