Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωτιά στον Κόρισσο σε άνδρες και γυναίκες Κ-18, ο ΓΣ Κέρκυρας

ΣΤΙΒΟΣ – ΚΟΡΙΣΣΟΣ 2022
21 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Γ.Σ. Κέρκυρας που τώρα συμπληρώνει 4 χρόνια έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στα αθλητικά δρώμενα του νησιού, με εντυπωσιακή εξέλιξη και μεγάλες επιτυχίες σε Πανελλήνιο επίπεδο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Γ.Σ. Κέρκυρας που τώρα συμπληρώνει 4 χρόνια έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στα αθλητικά δρώμενα του νησιού, με εντυπωσιακή εξέλιξη και μεγάλες επιτυχίες σε Πανελλήνιο επίπεδο. Άλλωστε η δημιουργία από τον Νίκο Μόσχο και τον Κώστα Γκασιάλη του Συλλόγου αποτελούσαν εγγύηση για το μέλλον του και κάθε χρόνο ανεβαίνει τόσο στην Πανελλήνια κατάταξη, αλλά και στην εκτίμηση του κόσμου του νησιού μας. Έχουν πυκνώσει τις τάξεις πάρα πολλά παιδιά, αφού οι γονείς εμπιστεύονται τους ανθρώπους που έχουν δώσει δείγματα γραφής και γνώσης στο χώρο. Ήδη ξεκίνησε η σεζόν και στο ΕΑΚΚ (έστω και αν είναι εγκαταλελειμμένο) οι προπονήσεις τα απογεύματα για όλα τα τμήματα είναι γεγονός.

Το περασμένο Σάββατο 17 Σεπτέμβρη έγινε ο Κόρισσος 2022, μια εκδήλωση για τη σωτηρία του Ίσσου, που είχε και αγώνα δρόμου στην άμμο, με τον Γ.Σ. Κέρκυρας να έχει τους δικούς του αθλητές στην 1η θέση στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών Κ-18 και φυσικά να υπάρχει συγχαρητήρια ανακοίνωση από τον Γ.Σ. Κέρκυρας, για τα «δικά τους» παιδιά.     

 

Η ανακοίνωση

«Εξαιρετική η εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών μας στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 στην παραλία του Ίσσου.

Οι αθλητές και η αθλήτρια κατέλαβαν:

1η Θέση Λουκία Πηγή στην κατηγορία Γυναικών Κ18

1η Θέση Γεράσιμος Μόσχος κατηγορία Ανδρών Κ18

4η Θέση Ιωάννης Ρέγγης κατηγορία Ανδρών Κ18

Ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Γκασιάλης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο προπονητής τους κ. Νίκος Μόσχος συγχαίρουν τους αθλητές και την αθλήτρια και τους εύχονται καλή αθλητική χρονιά».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια