Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήριο της ΤΕ ΣΕΓΑΣ στο Καβαλούρι

ΣΤΙΒΟΣ – ΤΕ ΣΕΓΑΣ
19 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξέρουμε ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στηρίζεται οικονομικά κυρίως στο φιλότιμο των Ελλήνων, αφού η στήριξη της Πολιτείας είναι μικρή ως μηδαμινή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξέρουμε ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στηρίζεται οικονομικά κυρίως στο φιλότιμο των Ελλήνων,  αφού η στήριξη της Πολιτείας είναι μικρή ως μηδαμινή. Στο νησί μας δε με τις άθλιες αθλητικές εγκαταστάσεις όπου δεν υπάρχει στο στοιχειώδες φιλότιμο να συντηρηθούν, να είναι ανθρώπινες, ανεκτές και ακίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα των αθλουμένων, φτάσαμε να μην έχουμε στο στίβο ούτε απαραίτητα όργανα για αγώνες, ακόμα και χρήματα για μια απλή διοργάνωση.

Κάποιοι άνθρωποι έχουν φιλότιμο και σέβονται τη νεολαία και τν προσπάθεια που γίνεται γι αυτήν, αντιλαμβάνονται τα προβλήματα και βοηθούν. Αυτό έκαναν και άνθρωποι από ένα μικρό χωριό του νησιού, το Καβαλούρι, με την Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ να εκδίδει ευχαριστήρια ανακοίνωση, γιατί αξίζει να μαθαίνει ο κόσμος.

 

Η ανακοίνωση

Η Τ.Ε ΣΕΓΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ευχαριστεί την Κοινότητα Καβαλλουρίου& συγκεκριμένα τον Πρόεδρο  κ. ΑθανάσιοΜαρτίνη  και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καβαλλουρίου και  την Πρόεδρο  κ. Αγγελική Λακωνίτη για την ευγενική χορηγία τους προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες Διοργάνωσης Αγώνων, στα πλαίσια της εξαιρετικής συνεργασίας και της αναγνώρισης στο σημαντικό έργο που παράγει η ΤΕ ΣΕΓΑΣ  Κέρκυρας για την ανάπτυξη του  Αθλητισμού στο Νησί μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια