Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δύσκολη πρεμιέρα με μηδενισμό της ΑΕ Καναλίων

ΕΠΣΚ – ΚΥΠΕΛΛΟ
19 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η φετινή πρεμιέρα του κυπέλλου δεν ξεκίνησε καλά, σημαδεύτηκε από την μη διεξαγωγή ενός αγώνα και τον μηδενισμό της ΑΕ Καναλίων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η φετινή πρεμιέρα του κυπέλλου δεν ξεκίνησε καλά, σημαδεύτηκε από την μη διεξαγωγή ενός αγώνα και τον μηδενισμό της ΑΕ Καναλίων. Το Σάββατο ήταν προγραμματισμένα να γίνουν τα παιγνίδια ΑΕ Καναλίων – Αναγέννησης Περιβολίου και Δία-Κρόνου.

Στο γήπεδο του Ολύμπου η ΑΕ Καναλίων δεν μπόρεσε να έχει στη διάθεσή της παρά μόνο 8 ποδοσφαιριστές (χρειάζονται τουλάχιστον εννέα για να ξεκινήσει ένα ματς), οπότε ο διαιτητής του ματς Μαργαρίτης, με τους βοηθούς την Στ. Σατκλίφ και τον Δ. Μάρτη, δεν ξεκίνησαν το παιγνίδι, έκλεισαν το φύλλο αγώνα και στα χαρτιά με σκορ 3-0 τον κερδίζει η Αναγέννηση Περιβολίου, η οποία περνάει και στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Στο άλλο ματς του Σαββάτου στην Κασσιόπη, ο τοπικός Δίας έχασε 0-3 από τον Κρόνο Αργυράδων, με τον Β. Καρύδη να σκοράρει στο 35΄και 50΄ και να κάνει το 0-2, ενώ στο 75΄ο Γραικός έκανε το τελικό 0-3.

Την Κυριακή είχαμε το ματς ανάμεσα σε ΑΕ Κανονιού και ΑΠΣ Μπενίτσες  όπου κρίθηκε στα πέναλτι με νικήτρια την ομάδα της ΑΕ Κανονιού, αφού η κανονική διάρκεια του ματς και η παράταση τελείωσαν 1-1. Να σημειώσουμε ότι το ματς ΠΑΟ Σφακιανάκη – ΑΕ Λευκίμμης που ήταν να γίνει το Σάββατο αναβλήθηκε, με αίτημα της ΑΕΛ, αφού υπήρχε ο γάμος ενός εκ των αρχηγών της ομάδας, του Γιάννη Βασιλάκη.

Την Τετάρτη θα συνεχιστεί ο θεσμός με το ματς ΠΑΟ Κορακιάνας – Ολυμπιάδα Καρουσάδων και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνουν όλοι οι υπόλοιποι αγώνες της α΄ φάσης.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια