Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των θεμελιωτών, ευεργετών και δασκάλων της Παλαιάς

Παλαιά Φιλαρμονική
18 Σεπτεμβρίου 2022 / 17:22
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Στη συνέχεια, η μπάντα και η Διοικητική Επιτροπή της “Παλαιάς Φιλαρμονικής” μετέβησαν στο Κοιμητήριο της Γαρίτσας, όπου τελέσθηκε τρισάγιο στο τάφο του Νικόλαου Χαλικιόπουλου Μάντζαρου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρωί της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου 2022 η Φιλαρμονική Εταιρεία Κερκύρας πραγματοποίησε στον Ι.Ν. του Αγίου Σπυρίδωνος το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των Θεμελιωτών, Ευεργετών και Διδασκάλων της με την ευκαιρία της επετείου ιδρύσεώς της (12 Σεπτεμβρίου 1840) και την συμπλήρωση 182 ετών αδιάλειπτης καλλιτεχνικής και κοινωνικής προσφοράς.



Στη συνέχεια, η μπάντα και η Διοικητική Επιτροπή της “Παλαιάς Φιλαρμονικής” μετέβησαν στο Κοιμητήριο της Γαρίτσας, όπου τελέσθηκε  τρισάγιο στο τάφο του Νικόλαου Χαλικιόπουλου Μάντζαρου, τιμώντας τη συμπλήρωση 150 ετών από τον θάνατο του συνθέτη, ο οποίος μέχρι τον θάνατό του το 1872 υπήρξε η κινητήριος δύναμη του ιδρύματος.





(Εμφάνιση μετά το ετήσιο μνημόσυνο)

Και αυτή η εκδήλωση τιμής εντάσσεται στις ποικίλες δράσεις που υλοποιεί από την αρχή της χρονιάς η “Παλαιά Φιλαρμονική” στο πλαίσιο του εφετινού επετειακού έτους για τον Νικόλαο Χαλικιόπουλο Μάντζαρο, το οποίο επισήμως κήρυξε το ίδρυμα το 2021.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.