Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυνάμωσε με την επιστροφή του Στ. Περούλη ο Φαίακας

ΜΠΑΣΚΕΤ – ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ
16 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:47
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πριν από δυο εβδομάδες περίπου ο Κερκυραϊκός είχε ανακοινώσει την μεταγραφή του Στ. Περούλης, αλλά αυτή ουσιαστικά ακυρώθηκε, αφού παίκτης και ΚΓΣ τελικά δεν τα βρήκαν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πριν από δυο εβδομάδες περίπου ο Κερκυραϊκός είχε ανακοινώσει την μεταγραφή του Στ. Περούλης, αλλά αυτή ουσιαστικά ακυρώθηκε, αφού παίκτης και ΚΓΣ τελικά δεν τα βρήκαν. Ο Στάθης είναι ένας από τους κορυφαίους κερκυραίους παίκτες αυτή την εποχή στο νησί και όλες οι ομάδες θα τον ήθελαν στις τάξεις τους. Ένας χαρισματικός σκόρερ, με εμπειρία και δυνατότητα να δώσει ποιότητα σε κάθε ομάδα.

Η επιλογή του Στ. Περούλη ήταν να επιστρέψει και να ξαναφορέσει τη φανέλα της ΚΕ Φαίακας, αφού συμφώνησε σε όλα με την ομάδα και πλέον είναι μέλος της. Η εμπειρία του απαραίτητη στην πολύ νεανική ομάδα του Φαίακα, σε μια προσπάθεια να σταθεί ψηλά στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι με την νέα προκήρυξη και τις αλλαγές στην ΕΣΚΑΒΔΕ, θα υποβιβαστούν πολλές ομάδες και η ενίσχυση είναι απαραίτητη αν θες να είσαι στις πρώτες θέσεις του Ομίλου και να αγωνιστείς και την επόμενη χρονιά, στην Α που θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο.      

Η ανακοίνωση

«Η διοίκηση του Φαίακα ανακοινώνει με χαρά την επιστροφή στην ομάδα ενός δικου της παιδιού. Του Στάθη Περούλη που από την νέα σεζόν θα φορά και πάλι τα χρώματα της ομάδας μας. Ευχόμαστε στον Στάθη υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο μας».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια