Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Δευτέρα τα γραπτά τεστ για διαιτητές και παρατηρητές

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
16 Σεπτεμβρίου 2022 / 15:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να ξεκινά η αγωνιστική σεζόν το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτέμβρη και η ΕΔ/ΕΠΣΚ να έχει ήδη ορίσει τους διαιτητές των πρώτων αγώνων, όμως τα γραπτά τεστ θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να ξεκινά η αγωνιστική σεζόν το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτέμβρη και η ΕΔ/ΕΠΣΚ να έχει ήδη ορίσει τους διαιτητές των πρώτων αγώνων, όμως τα γραπτά τεστ θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι διαιτητές της Κέρκυρας περνάνε τα αγωνιστικά τεστ αρχικά και αυτό έγινε ήδη, ενώ στη συνέχεια υπάρχουν τα γραπτά τεστ (στα οποία θα πάρουν μέρος και οι παρατηρητές διαιτησίας), για να μπορούν να ορίζονται στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων και του κυπέλλου. Οι αξιολογημένοι βέβαια πήγαν για τα αντίστοιχα τεστ εκτός Κέρκυρας,  αφού αυτά τα διοργανώνει η ΚΕΔ/ΕΠΟ και δεν χρειάζεται να περάσουν από «τα τοπικά».

Ο Σύνδεσμος ενημέρωσε ότι «Στην αίθουσα τού Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας θα διεξαχθούν τα γραπτά τεστ για τους τοπικούς παρατηρητές διαιτησίας και διαιτητές ποδοσφαίρου, την Δευτέρα 19/09/2022 και ώρα 20.00».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια